Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Bård.no og Uni Økonomi V3 gjør styrearbeidet til en lek

Bruker du Uni Økonomi V3? Sitter du i et styre i en bedrift, lag eller forening? I så fall trenger du Bård – et verktøy som gjør innkalling, planlegging, møter, referater og signeringer tryggere, raskere og enklere. Det gjør at du får bedre kontroll og full oversikt på styrearbeidet. 

I lomma på håndverkerne

Med Mobile Worker og Uni Economy kan håndverkere nå blant annet registrere timer og sende fakturaer med noen tastetrykk på mobilen rett fra byggeplassen.

Riktig god påske

Da var det endelig tid for påskeferie igjen. Etter en travel og innholdsrik start på året skal det bli godt å ta noen dager pause, koble av og nyte noen dager i Bergenssolen :)

Skjerpet kontroll på rapportering av timelønn i a-melding

Fra januar 2022 har a-ordningen skjerpet kravet til rapportering av timelønn. A-ordningen, og da spesielt Nav og SSB, ser mange rapporteringer som virker ulogiske, og a-ordningen har derfor innført en del nye forretningsregler, eller kontroller, på akkurat timelønn. 


Fikk 10.000 kroner fra Uni Micro og LOFF til ny kunstgressbane

Da Sjetne IL trengte ny kunstgressbane var gode råd dyre. Trondheim kommune bidro med veiledning og mulighet for kommunal bankgaranti, men nye miljøkrav gjorde at prosjektet ble mer kostbart. Heldigvis kjente en av medlemmene til LOFF – og dette er historien om hvordan de var med og hjelpe Sjetne IL. Men hva og hvem er LOFF?

Forretningsutvikling og Digitalisering

Vår gode venn og eksterne ERP-ekspert Bo Hjort Christensen har forfattet boken «Forretningsutvikling og digitalisering». Her har han skrevet om status, trender, prosesser, integrasjoner, teknologi, økonomi og menneskenes plass i puslespillet. Fra on-premise til skyløsninger, fra grafisk brukergrensesnitt til brukeropplevelse, og litt om SoftRig og Headless-arkitektur – med sine egne ord forteller Bo deg med innsikt og innlevelse hvorfor boken er viktig for alle som jobber med ERP-systemer.

Du erstatter manuelt arbeid med klikk og automatikk

På Markedsplassen hos Uni Micro finner du et stort antall integrasjoner som forenkler hverdagen din og gjør deg mer effektiv. Men hvem er de som utvikler integrasjonene, og hvilke fordeler får du som bruker dem? Vi har tatt en prat med Modhi, som har fått stor suksess og mange fornøyde kunder med sin inkassoløsning.

Uni Micro bidrar med støtte til UNICEF i Ukraina

7,5 millioner barn er i fare i Ukraina og hundretusener er på flukt – mange av dem har mistet familien sin. Vi i Uni Micro ønsker derfor å hjelpe UNICEF med deres livsviktige arbeid. 

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram. 

Nytt år, nytt regnskap, nye frister, ny A-ordning, ny MVA-melding – og andre nyheter

Like sikkert som at vi går inn i et nytt år, kommer det nye regler fra Skatteetaten. Her får du en enkel oversikt over noen av nyhetene, både for deg som driver AS og enkeltpersonforetak. I tillegg får du datoene som gjelder for innleveringer i 2022. 

5 enkle tips til bedre datasikkerhet i bedriften din

Norske bedrifter opplever stadig flere og mer alvorlige datainnbrudd. Vi kan aldri bli 100 prosent sikre, men med noen små tiltak kan du sørge for at svindlerne får en mye vanskeligere dag på jobben. 

Stigs 10 favoritter på Markedsplassen

Kjenner du til Markedsplassen hos Uni Micro? Her kan du aktivere integrasjoner og tilleggsfunksjoner i Uni Economy – ett klikk gjør at du sparer tid, samtidig som hverdagen din blir enklere og mer effektiv.

Uni Economy er det riktige systemet for virksomheter som ønsker å ta aktivt del i sitt eget regnskap

Skybaserte Uni Economy har blitt svært populært blant regnskapsbyråer og kundene deres. Ny teknologi, brukervennlighet og enkelhet er bare noe av fyndordene som går igjen. Det siste tilskuddet på stammen er regnskapsbyrået Oseberg Services – i løpet av kort tid flytter de mer enn 100 av kundene sine over til den nye løsningen.

To frister som det er lurt å huske på ...

I en hektisk periode er det fort gjort å overse de mange fristene for rapporter og oppgaver. Januar nærmer seg slutten, og det er særlig to frister som det er lurt å huske på, nemlig aksjonærregisteroppgaven og sammenstillingsoppgave.