Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Nå er det tid for å levere aksjonærregisteroppgaven

Tirsdag 31. januar er fristen for å levere aksjonærregisteroppgaven. Her er en huskelapp!

Uni Economy med desidert størst fremgang i fornøyde kunder

Kundene hever karakteren fra 4,2 til 4,8 av 6 mulige i Regnskap Norges teknologiundersøkelse. – Vi lytter til de tilbakemeldingene som kommer, og denne fremgangen i fornøyde kunder tyder på at vi får det til! sier Stian Søvdsnes Knudsen (26), teamleder på ettermarked

Vi hjelper deg om bord i Uni Economy

Det skybaserte økonomisystemet Uni Economy er enkelt å komme i gang med. – Dette kan alle klare, sier salgsleder Thomas Monsen i Uni Micro.

Hva bør du velge: ENK eller AS?

Forretningsanalytiker Tor Magnus Fjetland (42 år) i Uni Micro tar deg gjennom de viktigste spørsmålene når du skal velge driftsform.

Uni Micro søker fem nye utviklere

– Vi har et fantastisk fint utviklermiljø, sier produktsjef Jon Terje Aksland (47). Han lokker nyansatte med tech-nerdetime hver torsdag, biljardbord og shuffleboard og ikke minst sosiale «hackathons».

Julekalender Bloopers

Vi hadde det veldig gøy da vi spilte inn årets julekalender. Her kommer noen høydepunkter fra behind the scenes. Vi håper du synes det er like gøy som oss ;)

De ansatte gir bort 1000 kroner hver i julegave

I år gir de ansatte i Uni Micro bort julegaven til et bærekraftig formål. – Man kan redde et liv, og det føles veldig godt, sier systemkonsulent Kjell Strømseng (63) i Uni Micro.

Tusen takk til alle samarbeidspartnere, kunder, leverandører og kollegaer

2022 har vært begivenhetsrikt, både her hjemme og ute i verden. Noen gleder seg til jul, mens andre nok går til høytiden med mer blandede følelser. Vi har tatt en juleprat med Kjartan for å oppsummere året som har gått, og for å se hva 2023 vil bringe. 

Enkelt å fange timer

Produkteier for salg og time i Uni Economy, Kenneth Berg Nysveen, sier timeregistreringen i Uni Economy er et fint alternativ til de som trenger en enkel og lett løsning å komme i gang med.

Nå kan du få OCR-Tolk gratis

Bestiller du før utgangen av januar, er det gratis å etablere OCR-Tolk i Uni Økonomi V3. I tillegg er det fri lisens i 30 dager!

– Det er supert å jobbe sammen på den måten som vi gjør

At far og datter velger samme yrkesvei, er ikke så uvanlig. Det som ikke er fullt så vanlig, er at de ofte treffes i jobbsammenheng. Vi i Uni Micro er svært glade for at vår egen Anja og faren Jan Tore i Contracting Works samarbeider så godt – både hjemme og på jobb. Men hvordan startet det hele? Og hvordan blir slektskapet avslørt i møter?

Uni Julekalender

Julen handler om å gi (og få) :) Denne adventen har vi laget 24 små julenøtter med premier hver dag, og en fantastisk premie på julaften til en verdi av 14’000 kr! Svar riktig på julenøttene og vær med i trekningen. Vi koste oss veldig med å lage dette, vi håper dere koser dere likeså mye med å delta! Forhåndsregistrer deg og bli påminnet julekalenderen. Det er superenkelt å delta. 

Ny julekalender: Vinn middag på restauranten Under!

I desember deler Uni Micro ut premier hver dag i en splitter ny julekalender. – Vi hadde lyst til å gjøre noe gøy for kundene våre, sier teamleder for ettermarked i Uni Micro, Stian Søvdsnes Knudsen (26).

Uni Micro søker to nye «suksessprodusenter»

Kristiane N. Rødland (32) skal lede et nytt team for «customer success» i Uni Micro. Nå vil hun ha med flere på laget.

Regnskap Norges Fagdager – en viktig møteplass for regnskapsførere og systemleverandører

Som Regnskap Norge selv skriver på nettsidene sine – regnskap blir aldri kjedelig! Hele tiden skjer det noe nytt innen fagfeltet for revisorer og regnskapsførere. Det samme gjelder for regnskapssystemene, der det stadig kommer nyheter som gjør hverdagen enklere og mer effektiv.