Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Nå kan du få OCR-Tolk gratis

Bestiller du før utgangen av januar, er det gratis å etablere OCR-Tolk i Uni Økonomi V3. I tillegg er det fri lisens i 30 dager!

– Det er supert å jobbe sammen på den måten som vi gjør

At far og datter velger samme yrkesvei, er ikke så uvanlig. Det som ikke er fullt så vanlig, er at de ofte treffes i jobbsammenheng. Vi i Uni Micro er svært glade for at vår egen Anja og faren Jan Tore i Contracting Works samarbeider så godt – både hjemme og på jobb. Men hvordan startet det hele? Og hvordan blir slektskapet avslørt i møter?

Uni Julekalender

Julen handler om å gi (og få) :) Denne adventen har vi laget 24 små julenøtter med premier hver dag, og en fantastisk premie på julaften til en verdi av 14’000 kr! Svar riktig på julenøttene og vær med i trekningen. Vi koste oss veldig med å lage dette, vi håper dere koser dere likeså mye med å delta! Forhåndsregistrer deg og bli påminnet julekalenderen. Det er superenkelt å delta. 

Ny julekalender: Vinn middag på restauranten Under!

I desember deler Uni Micro ut premier hver dag i en splitter ny julekalender. – Vi hadde lyst til å gjøre noe gøy for kundene våre, sier teamleder for ettermarked i Uni Micro, Stian Søvdsnes Knudsen (26).

Uni Micro søker to nye «suksessprodusenter»

Kristiane N. Rødland (32) skal lede et nytt team for «customer success» i Uni Micro. Nå vil hun ha med flere på laget.

Regnskap Norges Fagdager – en viktig møteplass for regnskapsførere og systemleverandører

Som Regnskap Norge selv skriver på nettsidene sine – regnskap blir aldri kjedelig! Hele tiden skjer det noe nytt innen fagfeltet for revisorer og regnskapsførere. Det samme gjelder for regnskapssystemene, der det stadig kommer nyheter som gjør hverdagen enklere og mer effektiv.

Deltar du på fagdagene til Regnskap Norge?

Da har du en gylden anledning til å møte oss. Uni Micro har stand, og er veldig klar for å slå av en prat med deg. Vi har veldig fine merch-artikler du kan få med deg, og du kan få en demonstrasjon av vår programvare. Sist men ikke minst, så har vi en veldig kul konkurranse for deg som er deltaker på fagdagene. Du kan vinne en iPad! Nøl ikke, stikk bortom vår Uni Micro stand. Vi sees! 

– Uni Economy passer for alle

Daniel Ivarsen (30) er produkteier for regnskap i Uni Economy. Han er spesielt fornøyd med at systemet passer for både de aller minste og de aller største. – Det er fleksibelt og brukervennlig! 

Salgsmodulen er skalerbar og fleksibel

Jubilant Kenneth Berg Nysveen (nettopp fylt 30) sier salgsmodulen i Uni Economy kan tilpasses behovet til både små og store bedrifter.

Tusen takk

Da er årets byråkonferanse vel overstått, og vi ønsker å takke alle deltakere, bidragsytere og partnere.  For noen fantastisk innholdsrike og minnerike dager vi har hatt sammen. Tusen takk! 

Nyheter, smartere regnskap og AI – her er foredragene på Byråkonferansen

Byråkonferansen nærmer seg med stormskritt, og det er kun dager igjen til det braker løs i Grieghallen i Bergen. Foredragsholderne fra Uni Micro sitter i skrivende stund og flikker, spikker, skisser og spisser på PowerPointene sine. Så hva passet vel da bedre enn å forstyrre dem i innspurten for å høre hva de skal snakke om?

Møt «taffelets» konferansier, Frode

En liten hilsen fra Frode som leder «taffelet» på kvelden under årets byråkonferanse 28. september. 

6,5 tips til et bedre arbeidsmiljø

Som hovedforedragsholder til Byråkonferansen har Uni Micro gjort et skikkelig varp. Solfrid Flateby har en innholdsrik CV fra toppledelse, og ordkunstneren høster gode skussmål for sine sine talegaver. Hun har vunnet en rekke priser, og er blant annet kåret til Norges beste kvinnelige foredragsholder i 2018 og 2019, Årets foredragsholder i 2021 og Årets taler i 2022. Det er bare å glede seg til hun tar ordet. (Foto: Bård Gudim)

Da er vi i gang med høstens konferanser og messer!

I dag og i morgen er vi på Overskudd, Regnskap Norge sin årlige konferanse for regnskapsførere. God taffelmusikk preger det travle utstillerområdet i morgentimen før konferansen braker løs. Vi har tatt en prat med Aurora, Hilde og Thomas som står på Uni Micro sin stand.

Møt årets konferansier for byråkonferansen

Vi har tatt turen innom Lene Kokai Flage som skal lede årets byråkonferanse i Bergen. Her er en liten hilsen fra Lene. Hvis du ikke har meldt deg på ennå, så er det ikke for sent. Påmelding finner du her. Vi gleder oss til å se dere i Bergen 28. september.