Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

– Uni Economy passer for alle

Daniel Ivarsen (30) er produkteier for regnskap i Uni Economy. Han er spesielt fornøyd med at systemet passer for både de aller minste og de aller største. – Det er fleksibelt og brukervennlig! 

Salgsmodulen er skalerbar og fleksibel

Jubilant Kenneth Berg Nysveen (nettopp fylt 30) sier salgsmodulen i Uni Economy kan tilpasses behovet til både små og store bedrifter.

Tusen takk

Da er årets byråkonferanse vel overstått, og vi ønsker å takke alle deltakere, bidragsytere og partnere.  For noen fantastisk innholdsrike og minnerike dager vi har hatt sammen. Tusen takk! 

Nyheter, smartere regnskap og AI – her er foredragene på Byråkonferansen

Byråkonferansen nærmer seg med stormskritt, og det er kun dager igjen til det braker løs i Grieghallen i Bergen. Foredragsholderne fra Uni Micro sitter i skrivende stund og flikker, spikker, skisser og spisser på PowerPointene sine. Så hva passet vel da bedre enn å forstyrre dem i innspurten for å høre hva de skal snakke om?

Møt «taffelets» konferansier, Frode

En liten hilsen fra Frode som leder «taffelet» på kvelden under årets byråkonferanse 28. september. 

6,5 tips til et bedre arbeidsmiljø

Som hovedforedragsholder til Byråkonferansen har Uni Micro gjort et skikkelig varp. Solfrid Flateby har en innholdsrik CV fra toppledelse, og ordkunstneren høster gode skussmål for sine sine talegaver. Hun har vunnet en rekke priser, og er blant annet kåret til Norges beste kvinnelige foredragsholder i 2018 og 2019, Årets foredragsholder i 2021 og Årets taler i 2022. Det er bare å glede seg til hun tar ordet. (Foto: Bård Gudim)

Da er vi i gang med høstens konferanser og messer!

I dag og i morgen er vi på Overskudd, Regnskap Norge sin årlige konferanse for regnskapsførere. God taffelmusikk preger det travle utstillerområdet i morgentimen før konferansen braker løs. Vi har tatt en prat med Aurora, Hilde og Thomas som står på Uni Micro sin stand.

Møt årets konferansier for byråkonferansen

Vi har tatt turen innom Lene Kokai Flage som skal lede årets byråkonferanse i Bergen. Her er en liten hilsen fra Lene. Hvis du ikke har meldt deg på ennå, så er det ikke for sent. Påmelding finner du her. Vi gleder oss til å se dere i Bergen 28. september.

Vi i Uni Micro gleder oss til å se deg på Byråkonferansen

28. og 29. september inviterer Uni Micro, DNB og SpareBank 1 til Byråkonferansen 2022. “Nytt” av året er at alle kan møtes fysisk igjen, og dette har vi sett frem til med stor begeistring – sist gang vi så mange av våre kunder og samarbeidspartnere var i 2019. Og vi kan love at det også i år blir både fagligheter og festligheter. 

En ny og enklere hverdag for deg som driver nettbutikk

Driver du en nettbutikk og synes regnskap, lager og logistikk er tidkrevende? Kanskje du allerede har vært på jakt etter en løsning som sparer deg og bedriften din for tid og penger? I så fall er dette nyheten du har ventet på – Atlantic eBridge fra Uni Micro vil garantert gjøre hverdagen din både enklere og mer effektiv. 

– Det er bare fantasien som setter grenser for hva SoftRig kan bli

Uni Micro ansetter stadig nye medarbeidere, og mange av dem har tatt det vi kan kalle tradisjonell utdanning innen salg, økonomi og informatikk. Vår nyansatte produkteier på SoftRig, Elene Espeland, er sivilingeniør innen kybernetikk og robotikk fra NTNU. Da er jo spørsmålet – hva er dette, og hvordan kan det gjøre SoftRig enda bedre?

Boligmappa er på plass i Uni Økonomi V3

Er du håndverker og ønsker å ha orden i papirene? Nå kan du lage ordre og laste opp dokumentasjon til Boligmappa direkte fra Uni Økonomi V3.

Få full tilgang til V3 hjemmefra med Uni Nettsky

Tiden med hakkete og ustabil opplevelse via eksternt skrivebord er forbi. Med Uni Nettsky kan du jobbe like effektivt hjemmefra i Uni Økonomi V3.

Hun holder byråkundene varme

Salgssjef Gro-Anita Fjeldheim (49) driller på fritida og er glad i å synge høyt i bilen, men på jobb har hun skjønt at det er minst like viktig å lytte til hva kundene trenger.

Nå kan du slippe manuell remittering i Uni Økonomi V3

Selv om on-premise-systemer i mange år har blitt spådd en snarlig død, lever mange av dem fremdeles i beste velgående. En løsning som stadig blir utviklet og jevnlig får nye oppdateringer er Uni Økonomi V3, og nå kommer det gode nyheter som gjør hverdagen enda enklere for brukerne.