Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

– Det er bare fantasien som setter grenser for hva SoftRig kan bli

Uni Micro ansetter stadig nye medarbeidere, og mange av dem har tatt det vi kan kalle tradisjonell utdanning innen salg, økonomi og informatikk. Vår nyansatte produkteier på SoftRig, Elene Espeland, er sivilingeniør innen kybernetikk og robotikk fra NTNU. Da er jo spørsmålet – hva er dette, og hvordan kan det gjøre SoftRig enda bedre?

Boligmappa er på plass i Uni Økonomi V3

Er du håndverker og ønsker å ha orden i papirene? Nå kan du lage ordre og laste opp dokumentasjon til Boligmappa direkte fra Uni Økonomi V3.

Få full tilgang til V3 hjemmefra med Uni Nettsky

Tiden med hakkete og ustabil opplevelse via eksternt skrivebord er forbi. Med Uni Nettsky kan du jobbe like effektivt hjemmefra i Uni Økonomi V3.

Hun holder byråkundene varme

Salgssjef Gro-Anita Fjeldheim (49) driller på fritida og er glad i å synge høyt i bilen, men på jobb har hun skjønt at det er minst like viktig å lytte til hva kundene trenger.

Nå kan du slippe manuell remittering i Uni Økonomi V3

Selv om on-premise-systemer i mange år har blitt spådd en snarlig død, lever mange av dem fremdeles i beste velgående. En løsning som stadig blir utviklet og jevnlig får nye oppdateringer er Uni Økonomi V3, og nå kommer det gode nyheter som gjør hverdagen enda enklere for brukerne.

Her er årets lille sommerhilsen – fra Kjartan til deg

La det være sagt med en gang: 2022 har vært et godt år for Uni Micro. Vi opplever større vekst, får stadig nye kunder, lanserer nyheter og oppdateringer på alle plattformer, øker fokuset på bærekraft og snart er det klart for Byråkonferansen. Samtidig er det dessverre mange som opplever urolige tider… Vi har tatt en liten sommerprat med Kjartan om hva han synes om året så langt – og om fremtiden. 

Lønn er blitt enkelt med Uni Economy

Nå kan du både registrere lønnsbilag, legge dem til betaling og rapportere inn a-meldinger med noen tastetrykk fra skyen i Uni Economy.

Tenk digital flyt fra dag én

Få deg regnskapsfører, et skybasert økonomisystem og sørg for god oversikt. Det er noen av tipsene salgskonsulent Stian Søvdsnes Knudsen (26) i Uni Micro har til deg som er gründer.

God fakturaflyt med Consolve

Det nye byråoverbygget Consolve gjør det enkelt for deg som regnskapsfører å holde god flyt i faktureringen til kundene dine.

Så enkelt er det å aktivere Kravia Inkasso på dine selskap i Uni Economy

I denne videoen viser vi hvor raskt og enkelt det er å aktivere Kravia Inkasso på dine selskap i Uni Economy. Først gir vi deg en rask gjennomgang av oppsett og bruk av purringer i Uni Economy, og deretter viser hvordan Kravia Inkasso aktiveres og brukes i praksis. Som du vil se gir Kravia en god oversikt og enkel flyt for purring og innkreving av fordringer.

Så enkelt gjør du hele årsavslutningen i Uni Economy

Den siste tiden har flere av kundene våre stilt oss spørsmål som handler om den helintegrerte løsningen for årsavslutning i Uni Economy. Disse dreier seg blant annet om funksjonalitet, tilganger, pris, og om den kan erstatte ulike tredjepartsløsninger – noe den som regel kan. Her får du alle svarene. 

Plattformen som gjør bokføring automatisk – på tvers av systemer

Hva skjer med en mann i sin beste alder som blir forelsket? Hvorfor velger han å flytte fra Moldova til Molde? Hvordan ønsker han å erstatte manuelt arbeid med automatikk? Og hva har han gjort i så måte som gjør at norske nettbutikker vil spare millioner på regnskap, lager og logistikk?

Uni Micro-sponset elevbedrift deler overskuddet med Barnekreftforeningen

Trioen bak kortspillet Pakkeleken fikk nylig både gull og sølv i fylkesmesterskapet for elevbedrifter. Nå har de bestemt seg for å dele overskuddet med Barnekreftforeningen.

Byråoverbygget som gir deg full oversikt på tvers av regnskapssystem

Uni Micro lanserer stadig nye løsninger for å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for regnskapsbyråer. Den siste tilskuddet i rekken er Consolve, som lar deg jobbe på tvers av flere regnskapssystem  – og sparer deg for tid og penger.

Slik blir den nye mva-meldingen

I 2022 må du levere mva-meldinger i nytt format (SAF-T). Marius Andrè Svee Solberg i Uni Micro guider deg gjennom endringene.