Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

God service blir aldri gammeldags!

– Uni Micro, værsågod?

Når du ringer til oss og hører denne setningen, er sjansen stor for at du enten snakker med Aud Almenningen (55) eller Linda Tollefsen (63). De to superblide damene har vært hos Uni Micro siden henholdsvis 1997 og 2000, og i dag jobber de vekselvis med salg – og på sentralbordet. 

Ønsker du å friske opp i regnskapsforståelsen din? Da har vi kurset du trenger!

Sammen med forfatteren Rune Sagstad har Uni Micro laget et kurs kalt Økonomi- og regnskapsforståelse for ikke-økonomer, der både ferske og litt erfarne lærer om sammenhengene innen økonomi og regnskap. Rune er kjent for å gjøre dette enkelt og morsomt så her blir du underholdt samtidig som du får kunnskap. Påmelding

Byrået og Kunden - Tidy Account AS og Svenil Skilt AS

Vi har besøkt Tidy Account AS i Trondheim. De inviterte oss til å bli med til sin kunde Svenil Skilt AS. Her får vi høre Raymond Bergesen og Christian Skare snakke litt om hvordan det var å komme i gang med Uni Economy. 

En god uke igjen til årets høydepunkt!

Det er litt over en uke til årets store høydepunkt — byråkonferansen 2021! Vi hører med administrerende direktør Kjartan Solvi og salg- og markedsdirektør Sverre Senneset hva de tenker om det vi har i vente. 

Vår felles plattform gjør regnskapsførerne mer effektive – og kan gi flere kunder

De skybaserte økonomisystemene bygget på plattformen SoftRig har i løpet av kort tid nærmest snudd regnskapsbransjen på hodet. Vi har tatt en prat med produktsjef Jon Terje Aksland om hvordan det har gjort regnskapsførernes hverdag enklere – og om fremtiden han skal snakke om på Byråkonferansen. 

– Uni Economy er laget med regnskapsbyråene i fokus

Når målet ditt er å utvikle og forbedre det beste skybaserte regnskapssystemet slik at det dekker både dagens og fremtidens behov, hjelper det å ha en fortid i både bank og regnskapsbyrå.

Nordens beste keynote kommer til Byråkonferansen 2021!

Da Uni Micro var på jakt etter personen som kunne holde hovedforedraget på Byråkonferansen, sto det kun ett navn øverst på ønskelisten: Stefan Hyttfors.

Påmeldingen er åpen

Årets byråkonferanse nærmer seg med stormskritt. 22. september er det duket for den andre digitale konferansen Uni Micro gjennomfører. 

Byråkonferanse 2021

En dag tettpakket med spennende faglig innhold, nytenkning og interessante interne og eksterne foredragsholdere. Lenke for påmelding annonseres snart. Følg med ;)  

Vi er opptatt av sikkerhet, både i våre egne løsninger og i trafikken

Uni Micro sponser 3000 refleksvester til 1. klassinger i Bergen via vårt sammarbeid med Trafikkland.

Skal du starte nettbutikk? Da kan dette være løsningen du er på jakt etter!

Kamilla Nygård og Rakel Helset har begge vært svært sentrale i prosessen med oppbyggingen av de nye nettsidene til Uni Micro Web. De har mye å fortelle – ikke minst om hvordan deres nettbutikkløsninger gjør hverdagen enklere for deg som er kunde, og hvorfor den hjelper deg med å få flere konverteringer.

Sommerhilsen fra Unni

Nå har Unni, vår Chatbot i Uni Economy, fått litt mer erfaring og oppsummerer de første månedene hos oss i Uni Micro.  

Uni Økonomi V3 effektiviserer hverdagen til brukerne våre

I en verden med fokus på skybaserte webløsninger og plattformer, er det lett å glemme at det finnes utrolig mange gode softwareløsninger for Windows. 

En liten sommerhilsen fra Kjartan

Hvordan har 2021 vært for ansatte i Uni Micro, kundene og samarbeidspartnerne våre? Vi skal ikke legge skjul på at det har vært utfordringer, men vi fortsetter den gode utviklingen og nå ser både vi og samfunnet endelig lys i tunnelen. Slik oppsummerer “sjefen sjøl” halvåret som har gått – og han har mye godt å fortelle om hva som skjer fremover.

Vi vil lage det beste lønnssystemet for norske bedrifter

At Uni Micro har kundene i fokus og er langt fremme når det gjelder innovasjon, automatisering og brukervennlighet er det ingen tvil om. Men hvordan tenker vi når vi utvikler nye funksjoner på Uni Economy for at du skal få en enklere hverdag? Hva kan du forvente deg av nyheter som kommer? Og – hva sier kundene om Uni Economy?