Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Påmeldingen er åpen

Årets byråkonferanse nærmer seg med stormskritt. 22. september er det duket for den andre digitale konferansen Uni Micro gjennomfører. 

Byråkonferanse 2021

En dag tettpakket med spennende faglig innhold, nytenkning og interessante interne og eksterne foredragsholdere. Lenke for påmelding annonseres snart. Følg med ;)  

Vi er opptatt av sikkerhet, både i våre egne løsninger og i trafikken

Uni Micro sponser 3000 refleksvester til 1. klassinger i Bergen via vårt sammarbeid med Trafikkland.

Skal du starte nettbutikk? Da kan dette være løsningen du er på jakt etter!

Kamilla Nygård og Rakel Helset har begge vært svært sentrale i prosessen med oppbyggingen av de nye nettsidene til Uni Micro Web. De har mye å fortelle – ikke minst om hvordan deres nettbutikkløsninger gjør hverdagen enklere for deg som er kunde, og hvorfor den hjelper deg med å få flere konverteringer.

Sommerhilsen fra Unni

Nå har Unni, vår Chatbot i Uni Economy, fått litt mer erfaring og oppsummerer de første månedene hos oss i Uni Micro.  

Uni Økonomi V3 effektiviserer hverdagen til brukerne våre

I en verden med fokus på skybaserte webløsninger og plattformer, er det lett å glemme at det finnes utrolig mange gode softwareløsninger for Windows. 

En liten sommerhilsen fra Kjartan

Hvordan har 2021 vært for ansatte i Uni Micro, kundene og samarbeidspartnerne våre? Vi skal ikke legge skjul på at det har vært utfordringer, men vi fortsetter den gode utviklingen og nå ser både vi og samfunnet endelig lys i tunnelen. Slik oppsummerer “sjefen sjøl” halvåret som har gått – og han har mye godt å fortelle om hva som skjer fremover.

Vi vil lage det beste lønnssystemet for norske bedrifter

At Uni Micro har kundene i fokus og er langt fremme når det gjelder innovasjon, automatisering og brukervennlighet er det ingen tvil om. Men hvordan tenker vi når vi utvikler nye funksjoner på Uni Economy for at du skal få en enklere hverdag? Hva kan du forvente deg av nyheter som kommer? Og – hva sier kundene om Uni Economy?

Sertifiseringskurs og fordelsprogram for regnskapsbyrå

Da økonomisystemet Uni Economy ble lansert i 2018, meldte det seg etter hvert et ønske om sertifiseringskurs og fordelsprogram for regnskapsbyrå. Da måtte vi lytte til kundene våre! De siste årene har vi derfor hatt et eget sertifiseringsprogram for byråene, kalt byråsertifisering.

Bank+Regnskap gjør det lettere for deg å lykkes med bedriften din

SpareBank 1 har som visjon at bank og regnskap skal smelte helt sammen, altså at kundene skal få dekket alle behov for å gjøre regnskapet i banken. Med på laget har de fått Uni Micro, som er en av Norges ledende aktører innen ERP- og økonomisystemer. Fordelen for deg som bedriftskunde er en enklere hverdag – og hjelp til å lykkes.

Nå blir inkasso lettere for regnskapsførerne!

Kravia og Uni Micro inngår samarbeid om automatisk og sømløs integrasjon mellom regnskap og inkasso

– Kanskje man kan si at min suksess er bygget på latskap?

De fleste som har hatt noe med Uni Micro å gjøre kjenner Sverre Senneset. Men det få kjenner til, er bakgrunnen hans fra Luftforsvaret. Hvordan påvirker den måten han leder på? Hva gjør han for å motivere og bygge tillit? Ja, hvordan får “en offiser og en gentleman” menneskene rundt seg til å lykkes?

Regnskap gjør ikke seg selv gjennom teknologiske løsninger

For tiden skjer det en sammensmelting mellom bank og ERP. Hvilke konsekvenser vil denne utviklingen få for regnskapsvirksomhetene? Kan dette bety slutten for bransjen slik vi kjenner den? Regnskap Norge er ikke i tvil – vi vil alltid trenge fagkunnskapen vi får fra regnskapsførerne.

Regnskap blir ikke raskere og enklere enn dette

Uni Micro har utviklet plattformen SoftRig, som gir deg mulighet til å gjøre økonomistyringen i banken din. Etter at løsningen er levert, fortsetter vi å jobbe med bankene for å gjøre den enda bedre. Hvordan foregår dette samarbeidet? Og hvorfor sparer det deg som er kunde for så mye tid og penger?

Byrået og Kunden - Trio Økonomi AS og Schou Salong

Det er ikke alle frisørsalonger som kan smykke seg med tittelen Verdens Fineste Frisørsalong, men det kan Schou Salong i Spangereid. I denne månedenes Byrået og Kunden har vi besøkt Trio Økonomi AS som holder til i Mandal og deres kunde Schou Salong. Se filmen