Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Universell utforming i din nettbutikk?

Like rundt hjørnet venter lansering av våre nye nettbutikk-maler. Vår Web designer Lene har utfordret seg selv til å lage maler som er like flotte å se på som de er brukervennlige. Brukervennlighet og universell utforming henger svært tett sammen og vi er av den oppfatning at brukervennlige nettbutikker konverterer mer!

Ny integrasjon for håndverkere og entreprenører

Elite Systemer har nylig oppgradert forretningssystemet Elite Entreprenør, og tilbyr nå integrasjon mot det topp moderne økonomisystemet Uni Economy.

Nyhet! En ny og sterk integrasjon for deg i bygg- og anlegg

Prosjektstyringsverktøyet Mobile Worker er nå integrert med markedets mest moderne økonomisystem Uni Economy. 

Siden etableringen i 1995, har Mobile Worker vært opptatt av å gi kundene digitale løsninger som "snakker sammen". Integrasjon er ikke fileksport, men data som flyttes mellom systemer automatisk. Derfor lanserer Mobile Worker nå en ny solid integrasjon, denne gang til Uni Economy.

Ny integrasjon mellom Uni Economy og Kredin

Kredin har som mål å bidra til, og hjelpe kunder å nå sine målsetninger om likviditet, effektivitet og lønnsomhet. Kredin bygger og drifter et system som utfører oppgaven med å håndtere all innfordring etter fakturaforfall på en mest mulig automatisert og effektiv måte. Med integrasjon mellom Uni Economy og Kredin får du mulighet for overføring av komplett reskontro, så man kan starte saker i bulk og sette disse på autopilot i Kredin. 

Ny integrasjon for butikkdrift og effektiv kjedestyring

Definit, med kasseløsningene Omnishop  og Anova Kasse, har nå lansert integrasjon med markedets mest moderne økonomisystem Uni Economy.  

På grunn av stor etterspørsel etter gode kasseløsninger fra regnskapsbyråbransjen, har Definit blitt integrasjonspartner med Uni Micro AS. Målet er å skape langsiktige lønnsomme relasjoner med felles regnskapsbyråer og deres klienter. Omnishop Central har som ambisjon å dekke det meste av funksjonalitet for butikkdrift og kjedestyring. 

Frokostmøter for Regnskapsbyrå

Fra 7. juni ruller vi i gang en frokostmøte-turnè for regnskapsbyråer. Bli med og se alt det spennende vi har å tilby. Både av produkter og planer for satsingen på regnskapsbyråer.   

Møt vår Digitale Rådgiver Kamilla

Kamilla har flere års erfaring fra nettbutikk og økonomisystembransjen og nå har Uni Micro Web fått henne med på laget! 

Aktuelt, nyheter eller blogg?

Aktuelt, nyheter eller blogg, kjært barn har mange navn.
Er du Uni Micro Web kunde har du en egen fane i menyen på ditt nettsted som kalles Aktuelt, nyheter eller blogg. Å benytte dette til å publisere relevant innhold om produkter, tjenester og annet er noe av det smarteste du kan gjøre. Under kan du lese mer om hvorfor dette er så smart.

Uni Headless ERP – AaaS (API as a Service)

Every once in a while great solutions emerges from an original idea. Not as often as bad ones obviously, but nevertheless, the dream of making a difference is what drives us. Over the last three years Uni Micro has undertaken such a project; Uni Headless ERP. A project filled with breakthroughs and setbacks, cheering and frustration – and now, as the project materializes we are filled with optimism for what lies ahead.

Ta pulsen på bedriften din med DnB Puls

Daglig leder eller styreleder? - Ta pulsen på bedriften din med DNB Puls 
DNB Puls er en app for deg som driver en liten bedrift. Få enkel oversikt over alle kontoer, saldoprognose, nøkkeltall sammenlignet med bransje og konkurrent og mye mer. DNB Puls er integrert med Uni Economy. 

Dette gjør vi for å vinne de beste IT-hodene

Da Jørgen fikk i oppgave å utvikle en avansert kode og fikk snakke om den i seleksjonsprosessen, skjønte han hvor han ville jobbe. – De beste IT-hodene trenger mye ansvar for å trives, sier lederen hans.

Utnytt friheten systemet gir deg

Visste du at det ikke er nødvendig å forflytte seg eller avbryte dyrbar fritid når viktige arbeidsoppgaver må utføres? Du har full tilgang til fakturagodkjenning og inngående dokumenter via pc, mobil og nettbrett uansett hvor du er. Har du Uni Økonomi kan du gjøre hverdagsrutiner der du er. 

Vi lanserer eFaktura i Uni Economy

Du kan i dag ta i bruk eFaktura i Uni Economy. Løsningen kan aktiveres via Markedsplassen som du finner i systemet. 

eFakturaløsningen lar deg sende elektronisk fakturaer til privatkunder som dukker opp i deres nettbank og/eller på Vipps.

Nyheten Sticos Oversikt er integrert med Uni Economy

Sticos har nylig lansert Sticos Oversikt som er en oppgradert arvtaker til velkjente kvalitetssikringsverktøyet Sticos Regnskapsmetodikk, og dette er allerede integrert med Uni Economy. 

Unipodden - Uni Etikettmodul

Unipodden gjør et etterlengtet comeback. Vi lanserte Uni Etikettmodul versjon 2 i 2018. Og har i den forbindelse hatt en gjennomgang av denne sammen med vår ekspert på området, Øyvind Flatekval.