Vi lanserer eFaktura i Uni Economy

09.05.2019

VIDEO: Regnskapsbyrået Moda Regnskap på Askøy har vært pilotkunde på Uni Micros eFakturaløsning i en periode og er veldig godt fornøyde med løsningen. 

- Vi har fått god support fra Uni Micro på hvordan det fungerer og en fin gjennomgang, sier Stine Krokås i Moda Regnskap. 

 mindre etterarbeid.jpg

Moda Regnskap har også merket fordelen av å ta dette i bruk. - Vi ser at det er en stor fordel med dette, fordi at det er effektivt, går mye av seg selv og kundene er fornøyde. 

Av fordelene som trekkes frem med eFaktura poengteres det; at kundene ønsker dette, en er trygg på at fakturaene kommer frem, miljøaspekt, ingen lange KID-nummer å irritere seg over og en får inn flere betalinger i tide. 

- Det blir mindre etterarbeid. Fordi flere og flere betaler til forfall nå med eFaktura, sier Stine Krokås. 

Du kan aktivere eFaktura i Markedsplassen i dag. 


Se også

Jeg brenner for å skape innhold

Det er tidlig på høsten 2019. Uni Micro samler alle ansatte på Os utenfor Bergen, denne helga skal det arrangeres Kick-off. Tradisjonen tro har de aller mest talentfulle musikerne blant Uni sine ansatte iverksatt en operasjon som best kan beskrives som Prosjekt Uniband, Uni Micro sitt eget husband. Det legges selvfølgelig uforholdsmessig mye innsats ned i å skape en konsertopplevelse som langt overgår alles forventninger. 

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.