Vi i Uni Micro gleder oss til å se deg på Byråkonferansen

30.08.2022

Byen er Bergen og stedet er Grieghallen. Vestlandets hovedstad, byen mellom de syv fjell som kan skryte av Brann, Bryggen, Fisketorget, Fløien, Ulriken og mer enn 2,5 meter nedbør hvert år, er vertskap for denne utgaven av Byråkonferansen. 

Kjartan Solvi, administrerende direktør i Uni Micro, forteller at det blir ekstra stor stas å kunne åpne dørene inn til en av Bergens mest ikoniske bygninger, og atter en gang arrangere en konferanse slik den er ment å være. 
– Det føles som om det er utrolig lenge siden vi har truffet, pratet og jobbet med de som er våre viktigste kunder og samarbeidspartnere – det har faktisk gått tre år. Så det skal bli utrolig fint å se hver og en av dere igjen, ha meningsfylte diskusjoner, få ris og ros, og snakke om hvordan vi skal jobbe videre sammen. 

Byråkonferansen bør være kjent for de fleste i regnskapsbransjen, men for de av oss som er uinnvidde – hva er dette? 

– Byråkonferansen handler for oss i Uni Micro om å skape en arena der vi først og fremst kan gi noe tilbake til byråene våre, hvor vi kan få presentert det vi jobber med. Vi ønsker et forum der vi tilbyr faglig innhold og inspirasjonen, og å samle de aller flinkeste folkene som jobber innen regnskap. Her kan de bruke to dager på å lære av hverandre og av oss, men aller viktigst – at vi kan få lov til å lære av dem. 

Uni Micro og regnskapsførere er som alltid deltakende, og for første gang er bankene DNB og SpareBank 1 godt representert. 

– Også flere av partnerne våre som leverer integrasjoner, bransje- og rådgivningsløsninger som vi tror kan styrke regnskapsførernes rolle, vil være med. 


Foredrag, debatter og produktnyheter

Alle som deltar på Byråkonferansen kan ifølge Kjartan forvente seg å møte ansatte i Uni Micro som gleder seg til å møte kjente og kjære ansikter. 

– De kommer til å møte en leverandør som er utrolig interessert i å høre hva som skjer der ute. Og de får servert produktnyheter, faglig påfyll og forhåpentligvis masse inspirasjon. 

– Ja, hva kan dere by på av fagligheter?

– Vi kommer blant annet inn på produktutvikling, og hva som blir fokus de neste årene. De eksterne foredragsholderne vi har med vil fortelle om hvilken retning vi går. Det blir også foredrag fra våre egne medarbeidere. I tillegg er det paneldebatt den første dagen, og på dag to er det workshop – på begge disse regner vi med å få gode faglige diskusjoner på hva som er riktig og viktig fremover. 

Tradisjon tro blir det, som Kjartan har nevnt, lansering av nye produkter som gir regnskapsførerne og alle andre som bruker løsninger fra Uni Micro en enklere og mer effektiv hverdag. 

– Headline er selvfølgelig byråoverbygget Consolve, som gir regnskapsførerne full kontroll fordi de kan jobbe på tvers av plattformer. Det kommer også et helt nytt rapportverktøy, og flere spennende lanseringer på lønn. Resten av lanseringene får være hemmelig frem til Byråkonferansen, smiler Kjartan. 


Festmiddag, byvandring og golfturnering

Vi kommer jo ikke unna det som kanskje er vel så viktig som deg faglige, nemlig det sosiale. Årets Byråkonferanse er intet unntak – Kjartan og gjengen i Uni Micro har lagt opp til festligheter begge dager. 

– Et høydepunkt er helt klart festmiddagen torsdag, der Frode Alnæs er konferansier. Da samler vi ansatte, partnere og byråer til en hyggelig kveld med topp underholdning og gode samtaler med hverandre. 

Nytt av året er at det deles ut priser i ulike kategorier til samarbeidspartnerne. 

– Mange regnskapskontorer gjør en veldig god jobb, og andre gjør en fantastisk jobb – det skal vi hedre og feire. 

Dag to håper vi formen er fin etter gårsdagens festivitas. Selv om denne dagen har en mer uformell innpakning, er det blant annet mulighet for å delta på en rekke workshops før det er tid for å nyte den friske bergensluften. 

– De som ønsker kan få muligheten til å bli bedre kjent med byen, og ta en tur med Fløibanen. Hvis du er golfinteressert, kan du bryne deg mot kolleger, konkurrenter og Uni Micros egne golfstjerner – i tillegg til en gammel fotballstorhet som er kjent for å være en svært så habil spiller. 

– Og byvandring og golf blir gjennomført uansett hva vi får tradisjonelt bergensk høstvær?

– Definitivt! Nei, vi er tross alt i Bergen og får garantert ikke fint vær – da skal vi ha flaks.

Da gjenstår det bare for Kjartan å komme med en oppfordring til deg, og det er at du melder deg på Byråkonferansen.

 – Vi har laget et program vi tror inspirerer, gir faglig påfyll og er en god arena for samtaler og diskusjoner. Og ikke minst trenger vi at du blir med for at vi skal kunne bli enda bedre fremover. Alle vi som jobber i Uni Micro ser frem til å endelig møte dere igjen.

Her kan du melde deg på Byråkonferansen 2022

Her kan du høre mer om hva Kjartan Solvi - Administrerende direktør og Sverre Senneset - Salg- og Markedsdirektør sier om konferansen:
Se også

Hvordan bli synlig på nett?

SEO og innholdsoptimalisering er en viktig del av jobben med å drive en nettbutikk. Og dette er en jobb som bør utføres kontinuerlig for at man skal oppnå ønsket effekt med tanke på synlighet og ranking hos søkemotorene. I tillegg må det også jobbes kontinuerlig med å drive trafikk inn til nettbutikken. 

Vi tar pulsen på Uni Micro Web sin utviklingsavdeling med Anders Tornes i spissen

Anders Tornes har jobbet hos oss siden 2005 og sitter på 12 års erfaring som systemutvikler. Han leder et team på totalt 10 utviklere. Anders har vært med på en spennende og teknologisk reise med webutvikling i hovedfokus, og her får vi et innblikk i hva utviklingsavdelingen skal jobbe med i tiden fremover. 

Høsten er en god salgsperiode for din nettbutikk, grip sjansen!

Her kommer noen enkle tips og råd fra oss i Uni Micro Web.Høsten og vinterhalvåret er generelt en svært god og lønnsom periode for dere som driver nettbutikk, men det krever også at dere er godt forberedt og har lagt en plan for de ulike salgsperiodene som kommer. En av de store salgsdagene før jul er «Black Friday» som går av stabelen 24. november.