Uni Micro bidrar med støtte til UNICEF i Ukraina

11.03.2022

I en krig er det alltid de minste som blir hardest rammet og lider mest, og som i alle andre konflikter vil også denne utvikle seg til å bli en traumatisk krise for alle barn som blir berørt. 

–Vår og andres støtte kan være med og redde liv. Vi har derfor besluttet å gi 25.000 kroner til UNICEFs arbeid i Ukraina, og oppfordrer kunder, samarbeidspartnere og andre til å gjøre det samme, sier salgs- og markedsdirektør Sverre Senneset. 

Uni Micro tar med dette oppfordringen fra UNICEF, som har bedt norsk næringsliv om å hjelpe barna i Ukraina.


UNICEF gir barn håp om en bedre fremtid

Sammen med DNB har UNICEF startet en innsamlingskampanje for Ukraina, der du eller bedriften din kan bidra. Du kan enten donere på UNICEFs nettsider, eller via Vippsnummeret 705278. 

Støtten bidrar til rent drikkevann, førstehjelpsutstyr, vaksiner, livreddende helsetjenester, medisiner, varme klær, tepper og psykisk hjelp til å bearbeide traumer for barn som lever i frykt. 

UNICEF gir trygghet og beskyttelse i en svært vanskelig situasjon, og vil fortsette å trappe opp den humanitære innsatsen – men de er helt avhengige av bidrag for å kunne fortsette støtten. 

Med UNICEF kan du være sikker på at hjelpen kommer frem til de som trenger den mest. Barna er fremtiden vår, og Ukraina er i fare for å miste en hele generasjon i en meningsløs krig. Din gave vil gjøre en forskjell for barna i Ukraina. 

Her kan du lese mer om UNICEFs arbeid i Ukraina – og gi din støtteSe også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.