Uni Economy

28.11.2017

 

Åpner for sømløst samarbeid og rådgivning

I tillegg til de mer opplagte fordelene ved skyløsningen, som ingen installasjon, ingen dyre serverløsninger og automatisk backup, er mulighetene for dialog og rådgivning i selve systemet en ny og viktig funksjon. På alle nivå i systemet, helt ned på bilag og ordre, kan du chatte, tildele oppgaver eller sende melding til medarbeidere eller kunder. Meldingen vil automatisk bli varslet hos mottaker som kan respondere eller utføre oppgaven øyeblikkelig. Historikken vil selvsagt kunne lagres for senere bruk.

 

Brukervennlig, med automatiserte prosesser

Webystemet er utviklet spesielt med tanke på arbeidsflyt og brukervennlighet og åpner for en del automatiserte prosesser som faktura-tolk og opprettelse av kunde og leverandør.

Fakturamottaket har blant annet rutiner for en automatisk godkjenningsflyt som kan aktiveres. Denne flyten kan regelstyres slik at prosessen går automatisk basert på oppsatte grenseverdier som f.eks. fakturabeløp eller leverandør.

 

Åpent, fleksibelt og tilgjengelig

Et åpent, tilgjengelig og fleksibelt API gir muligheter for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer. Uni Economy kan «snakke» med andre systemer som f.eks. Office 365 og gir mulighet for sanntidsoppdatering til og fra Uni Economy. Mulighetene som følger med det åpne API-et gjør det til et av de meste tilgjengelige, fleksible og sosiale økonomisystemene på markedet.

 

Klikk her og prøv systemet gratis!


Se også

Vi vil bygge en løsning som gir merverdi for kunden

På fritiden snekrer produkteier i SoftRig, Kenneth Berg Nysveen (29), gjerne anneks på hytta. På jobb sørger han for å snekre de beste løsningene for sluttbrukerne.

– Hjelp oss med navnet og vinn 25 000 kr!

Uni Micro utlyser en solid premie til den som klekker ut navnet på vår nye portal for regnskapsbyråer.

Pulsen av Uni Micro i Oslo

I forkant av byråkonferansen i september tok vi en prat med flere av Uni Micro sine ansatte. Denne lille føljetongen valgte vi å kalle «Pulsen av Uni Micro». Her er en av disse. Vi møter Lars-Erik Andersen som jobber som systemkonsulent og har lang fartstid med Uni Økonomi V3 og vårt contracting system.