Uni Economy

28.11.2017

 

Åpner for sømløst samarbeid og rådgivning

I tillegg til de mer opplagte fordelene ved skyløsningen, som ingen installasjon, ingen dyre serverløsninger og automatisk backup, er mulighetene for dialog og rådgivning i selve systemet en ny og viktig funksjon. På alle nivå i systemet, helt ned på bilag og ordre, kan du chatte, tildele oppgaver eller sende melding til medarbeidere eller kunder. Meldingen vil automatisk bli varslet hos mottaker som kan respondere eller utføre oppgaven øyeblikkelig. Historikken vil selvsagt kunne lagres for senere bruk.

 

Brukervennlig, med automatiserte prosesser

Webystemet er utviklet spesielt med tanke på arbeidsflyt og brukervennlighet og åpner for en del automatiserte prosesser som faktura-tolk og opprettelse av kunde og leverandør.

Fakturamottaket har blant annet rutiner for en automatisk godkjenningsflyt som kan aktiveres. Denne flyten kan regelstyres slik at prosessen går automatisk basert på oppsatte grenseverdier som f.eks. fakturabeløp eller leverandør.

 

Åpent, fleksibelt og tilgjengelig

Et åpent, tilgjengelig og fleksibelt API gir muligheter for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer. Uni Economy kan «snakke» med andre systemer som f.eks. Office 365 og gir mulighet for sanntidsoppdatering til og fra Uni Economy. Mulighetene som følger med det åpne API-et gjør det til et av de meste tilgjengelige, fleksible og sosiale økonomisystemene på markedet.

 

Klikk her og prøv systemet gratis!


Se også

Du skal ikke øreavrunde ved elektronisk betaling

Visste du at når du sender en faktura, så har du ikke lov til å øreavrunde sluttsummen? Det gjelder nemlig kun ved kontant betaling. Årsaken er at elektronisk betaling ikke anses som betaling med norsk mynt.

Hvordan har du det – sånn egentlig?

I begynnelsen av 2020 var corona en øl og enmeteren noe man stupte fra. Butikker, puber, restauranter og treningssentre var åpne, barna dro på fritidsaktiviteter, munnbind var kun noe tannlegen brukte, isolasjon var i veggene og kohort var et ord ingen hadde hørt om. 

Byrået og Kunden - IHS Regnskap og Glitre Zoo

Denne måneden har vi besøkt Glitre Zoo AS som er kunde av IHS Regnskap AS. Glitre Zoo benytter butikkdata, Uni Økonomi V3 og Uni Economy i daglig drift. Regnskapsbyrået benytter Uni Economy som økonomisystem for å håndtere filer og bilag fra Glitre Zoo AS sine butikker. I filmen forteller Toril Stokke og Inge Stikholmen om samarbeidet.