Uni Economy

28.11.2017

 

Åpner for sømløst samarbeid og rådgivning

I tillegg til de mer opplagte fordelene ved skyløsningen, som ingen installasjon, ingen dyre serverløsninger og automatisk backup, er mulighetene for dialog og rådgivning i selve systemet en ny og viktig funksjon. På alle nivå i systemet, helt ned på bilag og ordre, kan du chatte, tildele oppgaver eller sende melding til medarbeidere eller kunder. Meldingen vil automatisk bli varslet hos mottaker som kan respondere eller utføre oppgaven øyeblikkelig. Historikken vil selvsagt kunne lagres for senere bruk.

 

Brukervennlig, med automatiserte prosesser

Webystemet er utviklet spesielt med tanke på arbeidsflyt og brukervennlighet og åpner for en del automatiserte prosesser som faktura-tolk og opprettelse av kunde og leverandør.

Fakturamottaket har blant annet rutiner for en automatisk godkjenningsflyt som kan aktiveres. Denne flyten kan regelstyres slik at prosessen går automatisk basert på oppsatte grenseverdier som f.eks. fakturabeløp eller leverandør.

 

Åpent, fleksibelt og tilgjengelig

Et åpent, tilgjengelig og fleksibelt API gir muligheter for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer. Uni Economy kan «snakke» med andre systemer som f.eks. Office 365 og gir mulighet for sanntidsoppdatering til og fra Uni Economy. Mulighetene som følger med det åpne API-et gjør det til et av de meste tilgjengelige, fleksible og sosiale økonomisystemene på markedet.

 

Klikk her og prøv systemet gratis!


Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.