Riktig god påske

13.04.2022

Mye har skjedd i 2022, heldigvis går veldig mange bedrifter i Norge godt, og ikke minst har det vært en stor glede å igjen treffe kollegaer, kunder, samarbeidspartnere og kunne leve litt mer som normalt. Men selv om vi i 2022 fikk igjen mye av livet slik vi kjente det før Corona, glemmer vi ikke at for mange i vårt Europa er det alt annet enn frihet og glede som preger hverdagen. På vei inn i påsken går våre tanker til alle de som har blitt fratatt sin frihet, trygghet og retten til å bestemme sin egen fremtid. 

Vi i Uni Micro ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere noen velfortjente rolige dager sammen med venner og familie. Vi skal være klar etter påske slik at vi kan videreutvikle løsningene som gjør at nettopp din bedrift får verktøyene dere trenger for å utvikle bedriften deres videre.

God Påske!Kjartan Solvi, Adm. Direktør


Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.