Gjør deg klar for Uni Micros påskenøtter   

10.03.2023

Påsken nærmer seg, og salgsavdelingen i Uni Micro har jobbet i kulissene for å gjøre årets høytid ekstra morsom for kunder og samarbeidspartnere. Salgskonsulent Aurora Albrigtsen (26) er en av bidragsyterne i årets påskenøtter. 


aurora.jpg

Anja Kleiven Sætre (tv) og Aurora Albrigtsen (th)


  
- Det er bare å glede seg til årets påskenøtter! Her er det mulighet for å vinne mange kule premier, gruble over ulike spørsmål og forhåpentligvis trekke litt på smilebåndet gjennom påskens ni nøtter.  
 

I desember hadde vi en julekalender som ble godt tatt imot og skapte engasjement. Det er en fin måte å drive merkevarebygging og nå ut til både eksisterende og potensielle nye kunder. Du får også en mulighet for å bli litt kjent med oss i Uni Micro.  

– Hvordan var det å spille inn påskenøttene?  

– Det var ikke akkurat en vanlig arbeidshverdag, men det var veldig gøy! Det ble to hektiske dager på Geilo. Med variasjon i kostymer og lokasjoner i de ulike nøttene var det intenst og travelt. Heldigvis hadde vi planlagt godt på forhånd, så overraskende mye gikk radig unna.   


Sporty premier hver dag 

Påskenøttene presenteres daglig i form av videoer med rebuser og løsningsord. Hver dag gjennom påsken kommer det en ny nøtt, og alle kan delta. 

 
- Vi har hentet litt inspirasjon fra NRKs tradisjonelle påskenøtter og forsøkt oss på litt enkel humor. Det har vært mye latter under innspilling og vi håper også seerne blir lattermilde når de ser påskenøttene våre.  

Hver dag kan du vinne flotte premier. Klarer man alle luker står man igjen med et løsningsord som gir mulighet til å vinne hovedpremien: en skipakke fra det norske merket Stereo Skis. Sammen med Intersport Geilo er de hovedsponsor for årets påskenøtter. Fra Intersport har vi plukket noen flotte sportsartikler som vi presenterer så fort nøttekalenderen er «på lufta». 


StereoSkis.jpg

 (Foto fra Stereo Skis)

-Stereo Skis er et kult, kvalitetsorientert og fremoverlent «brand», og det er ekstra gøy at de er en norsk bedrift, akkurat som oss.   

– Hvordan trives du i Uni Micro? 

– Jeg trives kjempegodt. Det er mange fine folk her og mye gøy som skjer, for eksempel at man får lov til å dra opp til Geilo og spille inn påskenøtter. Man får være med på mye spennende og får utfordret seg selv i jobben. Jeg hadde ikke tenkt at det var skuespillerprestasjonene jeg skulle få testet da jeg begynte med salg av økonomisystemer ;)  

Palmesøndag er i år 2. april. Vi legger snart ut lenke for forhåndsregistrering. Følg med!  Se også

Deloitte Advokatfirma og Regnskap Norge klare for byråkonferansen

27. og 28. september er det klart for årets byråkonferanse på Gardermoen. – Vi styrker det faglige opplegget på dag 2, røper Christian Smith (33), CFO i Uni Micro.


Meld deg på Uni Micros påskenøtter i dag!

Nå kan du, ved å følge lenken i videoen, melde deg på Uni Micros påskenøtter.  Du mottar nyhetsbrev fra oss 2. april som er startskuddet for konkurransen. Hver dag gjennom hele påsken kommer det en ny video med en påskenøtt. Ved å sende inn løsningsforslag, er du daglig med i trekningen om flotte premier. Klarer du i tillegg å sende inn løsningsordet på rebusen 10. april, er du med i treningen av hovedpremien. Spre gjerne budskapet videre og lykke til!  

Bergen Marine har fått bedre flyt med Autobank fra Uni Økonomi V3

– Vi hang litt igjen i permhverdagen og ønsket å bli litt mer effektiv, sier regnskapsansvarlig Beate Totland i Bergen Marine AS.