Nyheten Sticos Oversikt er integrert med Uni Economy

08.05.2019

Spesialisert for fremtidens regnskapsførere
Sticos Oversikt er et nytt nettbasert verktøy for oppdragsstyring og kvalitetssikring av regnskap. Den nye webbaserte utgaven er modernisert og spesialisert for fremtidens regnskapsvirksomheter og interne regnskapsavdelinger. Her finner du intuitive funksjoner som gjør det enkelt å oppfylle alle krav til god regnskapsføringsskikk (GRFS), og effektive hjelpemidler som gir deg full oversikt over alle gjøremål og frister. Sticos Oversikt forenkler og trygger din arbeidsdag som regnskapsfører, og kan enkelt tilpasses din bedrift. Sticos Oversikt er sømløst integrert med dine regnskapsdata fra Uni Economy. Med Sticos Oversikt får du:

  • Oversikt på oppgaver og frister 
  • Full kontroll på oppdragsavtaler og kunder
  • Automatisk avstemming 
  • Dokumentasjon 
  • Integrasjon med Uni Economy 
  • Fagsupport er inkludert 

 

Mer informasjon:


Se også

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også.