Klikk & Hent kan redde de fysiske butikkene

19.09.2018

Den fysiske butikken blir mindre og mindre besøkt, og mange frykter at dette vil fortsette, noe det også vil gjøre om ikke de fysiske butikkene får en nettbutikk. Det finnes en rekke tiltak for å øke trafikken inn til den fysiske butikken i kombinasjon med din nettbutikk, en av dem er funksjonen «Klikk & Hent». En løsning som stadig blir mer og mer populær. Kombinasjonen fysisk butikk og nettbutikk kan gi en økt effekt på handelen om det gjøres rett, funksjonen Klikk og Hent er en av dem.Hva er Klikk & Hent?

Klikk og hent er enkel måte å reservere varer på i butikkens nettbutikk. Du velger selv når du vil hente varene (ofte innen 24 timer). Varene klargjøres av butikken og mange butikker sender ut en sms varsel når varen er klar til å hentes. Dette sikrer både kunden og butikken en god, enkel og rask handel.Klikk & Hent – raskere, billigere og mer handel?

  • Raskere og mer effektivt? – Mange kunder ønsker å hente varene selv på vei hjem fra jobb eller skole. De ønsker derimot ikke å måtte lete etter en parkeringsplass, for så å måtte stikke innom en butikk, for så å finne ut at varen var utsolgt eller ikke inne

  • Besøk i butikk, en mulighet til mer-salg og økt kommunikasjon med kunden

  • Kommuniser godt; vis at nettbutikken tilbyr Klikk & Hent, hvordan du går frem, og at det blir sendt ut en sms når varen er klar til henting.

  • Sparer fraktkostnader for både butikk og kunde – i tillegg til miljøet – Vinn, vinn, vinn – effekt!

  • Gratis å ha en slik løsning i nettbutikken.

«Forskning viser at ca. 50% av kundene som besøker butikken fysisk gjør et impulskjøp»
*Dr. Louise Grimmer fra University of Tasmania.


Ta gjerne kontakt med en av oss i Uni Micro Web, så tar vi en prat om hvordan vi løser Klikk & Hent funksjonen for din nettbutikk og fysiske butikk.


Se også

Gikk på Politihøgskolen – valgte Uni Micro

I Uni Micro får vi stadig flere dyktige kollegaer, og mange av dem har hatt en uvanlig reise før de nådde målet sitt. Vårt nyeste tilskudd til familien er intet unntak – Aurora Albrigtsen kan fortelle at det er mange likheter med tilværelsen som politistudent og å være salgskonsulent. 

Forenkler styrearbeidet med «Bård»

Tidligere Uni Micro-utvikler Kjetil Ek (41) har blitt IT-gründer. Målet er å gjøre styrearbeidet til en lek.

Partnerintervju - ERP 2021 og Uni Micro

Salg- og markedsdirektør Sverre Senneset møter Bo Hjort Christensen til intervju i anledning ERP 2021