Klikk & Hent kan redde de fysiske butikkene

Som kjent er vi i en tid der stadig flere velger å kjøpe varene sine på nett.

Den fysiske butikken blir mindre og mindre besøkt, og mange frykter at dette vil fortsette, noe det også vil gjøre om ikke de fysiske butikkene får en nettbutikk. Det finnes en rekke tiltak for å øke trafikken inn til den fysiske butikken i kombinasjon med din nettbutikk, en av dem er funksjonen «Klikk & Hent». En løsning som stadig blir mer og mer populær. Kombinasjonen fysisk butikk og nettbutikk kan gi en økt effekt på handelen om det gjøres rett, funksjonen Klikk og Hent er en av dem.Hva er Klikk & Hent?

Klikk og hent er enkel måte å reservere varer på i butikkens nettbutikk. Du velger selv når du vil hente varene (ofte innen 24 timer). Varene klargjøres av butikken og mange butikker sender ut en sms varsel når varen er klar til å hentes. Dette sikrer både kunden og butikken en god, enkel og rask handel.Klikk & Hent – raskere, billigere og mer handel?

  • Raskere og mer effektivt? – Mange kunder ønsker å hente varene selv på vei hjem fra jobb eller skole. De ønsker derimot ikke å måtte lete etter en parkeringsplass, for så å måtte stikke innom en butikk, for så å finne ut at varen var utsolgt eller ikke inne

  • Besøk i butikk, en mulighet til mer-salg og økt kommunikasjon med kunden

  • Kommuniser godt; vis at nettbutikken tilbyr Klikk & Hent, hvordan du går frem, og at det blir sendt ut en sms når varen er klar til henting.

  • Sparer fraktkostnader for både butikk og kunde – i tillegg til miljøet – Vinn, vinn, vinn – effekt!

  • Gratis å ha en slik løsning i nettbutikken.

«Forskning viser at ca. 50% av kundene som besøker butikken fysisk gjør et impulskjøp»
*Dr. Louise Grimmer fra University of Tasmania.Ta gjerne kontakt med en av oss i Uni Micro Web, så tar vi en prat om hvordan vi løser Klikk & Hent funksjonen for din nettbutikk og fysiske butikk.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×