Har du full kontroll over kostnadene på dine transportoppdrag?

24.10.2019

Uni Micro har sammen med Hagland Finans utviklet et eget transportkalkyleverktøy som beregner kostnader og lønnsomheten i transportoppdrag.

Løsningen er nå klar til bruk etter et tett samarbeid mellom Uni Micro, Hagland Finans, Transportkompetanse, Norges Lastebileierforbund og bransjen selv. Formålet med løsningen er å gi transportbedrifter det beste verktøyet for kalkulasjon og økonomistyring samlet i ett og samme system. 

 

Hvilken pris skal jeg ta for turen? Hva er lønnsomheten pr bil? 

Dette er spørsmål som kalkyleverktøyet enkelt vil gi deg svar på. Som bruker av løsningen får du tilgang til Uni Economy og du har dermed kalkyleverktøyet og økonomisystemet integrert på samme skybaserte plattform, tilgjengelig der du er på dine enheter. Dette gjør verktøyet utmerket for ledere som også deltar operativt med transport. Da kan du planlegge økonomien i oppdraget på farten.  

Verktøyet er utviklet med fokus på brukervennlighet hvor du som bruker kun trenger å plotte inn gjeldende tall fra din lastebildrift. Beregningen tar kalkylen seg av.

- Jostein Aksdal, Hagland Finans

Du kan prøve løsningen uforpliktet i 30 dager ved å kontakte Hagland Finans.

Les mer på https://haglandfinans.no/transportkalkyle/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Se også

Byrået og Kunden - Tidy Account AS og Svenil Skilt AS

Vi har besøkt Tidy Account AS i Trondheim. De inviterte oss til å bli med til sin kunde Svenil Skilt AS. Her får vi høre Raymond Bergesen og Christian Skare snakke litt om hvordan det var å komme i gang med Uni Economy. 

En god uke igjen til årets høydepunkt!

Det er litt over en uke til årets store høydepunkt — byråkonferansen 2021! Vi hører med administrerende direktør Kjartan Solvi og salg- og markedsdirektør Sverre Senneset hva de tenker om det vi har i vente. 

Vår felles plattform gjør regnskapsførerne mer effektive – og kan gi flere kunder

De skybaserte økonomisystemene bygget på plattformen SoftRig har i løpet av kort tid nærmest snudd regnskapsbransjen på hodet. Vi har tatt en prat med produktsjef Jon Terje Aksland om hvordan det har gjort regnskapsførernes hverdag enklere – og om fremtiden han skal snakke om på Byråkonferansen.