Har du full kontroll over kostnadene på dine transportoppdrag?

Transportbransjen er en bransje med lave marginer. Mye av grunnen er et sterkt prispress ettersom transportkjøpere ofte vektlegger pris som den viktigste faktoren i sitt leverandørvalg.

Uni Micro har sammen med Hagland Finans utviklet et eget transportkalkyleverktøy som beregner kostnader og lønnsomheten i transportoppdrag.

Løsningen er nå klar til bruk etter et tett samarbeid mellom Uni Micro, Hagland Finans, Transportkompetanse, Norges Lastebileierforbund og bransjen selv. Formålet med løsningen er å gi transportbedrifter det beste verktøyet for kalkulasjon og økonomistyring samlet i ett og samme system. 

 

Hvilken pris skal jeg ta for turen? Hva er lønnsomheten pr bil? 

Dette er spørsmål som kalkyleverktøyet enkelt vil gi deg svar på. Som bruker av løsningen får du tilgang til Uni Economy og du har dermed kalkyleverktøyet og økonomisystemet integrert på samme skybaserte plattform, tilgjengelig der du er på dine enheter. Dette gjør verktøyet utmerket for ledere som også deltar operativt med transport. Da kan du planlegge økonomien i oppdraget på farten.  

Verktøyet er utviklet med fokus på brukervennlighet hvor du som bruker kun trenger å plotte inn gjeldende tall fra din lastebildrift. Beregningen tar kalkylen seg av.

- Jostein Aksdal, Hagland Finans

Du kan prøve løsningen uforpliktet i 30 dager ved å kontakte Hagland Finans.

Les mer på https://haglandfinans.no/transportkalkyle/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva kan vi hjelpe med?
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×