Har du full kontroll over kostnadene på dine transportoppdrag?

24.10.2019

Uni Micro har sammen med Hagland Finans utviklet et eget transportkalkyleverktøy som beregner kostnader og lønnsomheten i transportoppdrag.

Løsningen er nå klar til bruk etter et tett samarbeid mellom Uni Micro, Hagland Finans, Transportkompetanse, Norges Lastebileierforbund og bransjen selv. Formålet med løsningen er å gi transportbedrifter det beste verktøyet for kalkulasjon og økonomistyring samlet i ett og samme system. 

 

Hvilken pris skal jeg ta for turen? Hva er lønnsomheten pr bil? 

Dette er spørsmål som kalkyleverktøyet enkelt vil gi deg svar på. Som bruker av løsningen får du tilgang til Uni Economy og du har dermed kalkyleverktøyet og økonomisystemet integrert på samme skybaserte plattform, tilgjengelig der du er på dine enheter. Dette gjør verktøyet utmerket for ledere som også deltar operativt med transport. Da kan du planlegge økonomien i oppdraget på farten.  

Verktøyet er utviklet med fokus på brukervennlighet hvor du som bruker kun trenger å plotte inn gjeldende tall fra din lastebildrift. Beregningen tar kalkylen seg av.

- Jostein Aksdal, Hagland Finans

Du kan prøve løsningen uforpliktet i 30 dager ved å kontakte Hagland Finans.

Les mer på https://haglandfinans.no/transportkalkyle/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.