Girl Tech Fest i Haugesund

05.11.2021

Ekstra gøy var det i år at Kronprinsen ville delta på deler av dagen, og at jentene fikk vise frem til Kronprinsen hva de hadde lært og produsert gjennom dagen. Mange minner skapt og fremtidige teknologihjerter forhåpentligvis satt i brann. En givende og inspirerende dag med teknologiglede for små og store!


Foto: Trond Jostein Kåei Pettersen

Takk for strålende samarbeid Bergitte Andersen, CGI og Anette Friestad Håland, Bouvet ASA med team - vi i Uni Micro synes det er en fryd å arrangere dette årlig sammen med dere. Takk til alle veiledere og gode rollemodeller. Takk til Tuva Kvalevaag Simensen for nydelig musikalsk bidrag. Takk til Haugesund Folkebibliotek for de beste rammene for arrangementet. Takk til ODA-NETTVERK, IKT-Norge, TENK-Tech-nettverket for kvinner og Nasjonalt senter for realfagsrekruttering.

Team Uni Micro AS ser frem til neste gang! Se også

Uni Micro søker flere flinke folk – er du den vi er på jakt etter?

Historien om Uni Micro er et ekte eventyr. Fra én manns visjon om å lage et regnskapsprogram som ville forenkle hverdagen til norske bedrifter, til å bli en ledende og anerkjent leverandør av flere nyskapende og skybaserte økonomisystemer – nå kan du bli en del av dette eventyret. 

Jeg ser ingen grunn til å bytte når alt fungerer så bra

En av våre mest trofaste kunder er Vossasylv Jakob Rongve AS, og siden forrige årtusen har de brukt ulike økonomiprogrammer fra Uni Micro. Da behovet for nettbutikk meldte seg, var det derfor naturlig at de tok kontakt med oss. Men er de fornøyd med det de har fått? Og hva sier forhandlere og privatkunder om Uni Nettbutikk?

Er du nyutdannet og søker jobb? Følg @uni.aurora på Instagram!

Som student eller nyutdannet – synes du det er vanskelig å vite hvordan livet er på en arbeidsplass? Føler du at jobbintervjuer og nettsider ikke gir deg svarene du leter etter? Det har Uni Micro gjort noe med, og startet @uni.aurora på Instagram.