Girl Tech Fest i Haugesund

05.11.2021

Ekstra gøy var det i år at Kronprinsen ville delta på deler av dagen, og at jentene fikk vise frem til Kronprinsen hva de hadde lært og produsert gjennom dagen. Mange minner skapt og fremtidige teknologihjerter forhåpentligvis satt i brann. En givende og inspirerende dag med teknologiglede for små og store!


Foto: Trond Jostein Kåei Pettersen

Takk for strålende samarbeid Bergitte Andersen, CGI og Anette Friestad Håland, Bouvet ASA med team - vi i Uni Micro synes det er en fryd å arrangere dette årlig sammen med dere. Takk til alle veiledere og gode rollemodeller. Takk til Tuva Kvalevaag Simensen for nydelig musikalsk bidrag. Takk til Haugesund Folkebibliotek for de beste rammene for arrangementet. Takk til ODA-NETTVERK, IKT-Norge, TENK-Tech-nettverket for kvinner og Nasjonalt senter for realfagsrekruttering.

Team Uni Micro AS ser frem til neste gang! Se også

Gikk på Politihøgskolen – valgte Uni Micro

I Uni Micro får vi stadig flere dyktige kollegaer, og mange av dem har hatt en uvanlig reise før de nådde målet sitt. Vårt nyeste tilskudd til familien er intet unntak – Aurora Albrigtsen kan fortelle at det er mange likheter med tilværelsen som politistudent og å være salgskonsulent. 

Forenkler styrearbeidet med «Bård»

Tidligere Uni Micro-utvikler Kjetil Ek (41) har blitt IT-gründer. Målet er å gjøre styrearbeidet til en lek.

Partnerintervju - ERP 2021 og Uni Micro

Salg- og markedsdirektør Sverre Senneset møter Bo Hjort Christensen til intervju i anledning ERP 2021