Byrået og Kunden - Orpas og Driving Trafikkskole

03.02.2021

Orpas Oslo AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr regnskap- og økonomiske rådgivningstjenester for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Orpas er Uni Micro sertifisert partner. 

Driving Trafikkskole AS er en kjøreskole med fokus på kvalitet og effektivitet. Driving er den raskest voksende trafikkskolekjeden i landet. Kjeden teller i dag 6 trafikkskoler i Norge siden stiftelsen i 2011. Se også

Bank+Regnskap gjør det lettere for deg å lykkes med bedriften din

SpareBank 1 har som visjon at bank og regnskap skal smelte helt sammen, altså at kundene skal få dekket alle behov for å gjøre regnskapet i banken. Med på laget har de fått Uni Micro, som er en av Norges ledende aktører innen ERP- og økonomisystemer. Fordelen for deg som bedriftskunde er en enklere hverdag – og hjelp til å lykkes.

Nå blir inkasso lettere for regnskapsførerne!

Kravia og Uni Micro inngår samarbeid om automatisk og sømløs integrasjon mellom regnskap og inkasso

– Kanskje man kan si at min suksess er bygget på latskap?

De fleste som har hatt noe med Uni Micro å gjøre kjenner Sverre Senneset. Men det få kjenner til, er bakgrunnen hans fra Luftforsvaret. Hvordan påvirker den måten han leder på? Hva gjør han for å motivere og bygge tillit? Ja, hvordan får “en offiser og en gentleman” menneskene rundt seg til å lykkes?