Byrået og Kunden - Orpas og Driving Trafikkskole

03.02.2021

Orpas Oslo AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr regnskap- og økonomiske rådgivningstjenester for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Orpas er Uni Micro sertifisert partner. 

Driving Trafikkskole AS er en kjøreskole med fokus på kvalitet og effektivitet. Driving er den raskest voksende trafikkskolekjeden i landet. Kjeden teller i dag 6 trafikkskoler i Norge siden stiftelsen i 2011. Se også

En god uke igjen til årets høydepunkt!

Det er litt over en uke til årets store høydepunkt — byråkonferansen 2021! Vi hører med administrerende direktør Kjartan Solvi og salg- og markedsdirektør Sverre Senneset hva de tenker om det vi har i vente. 

Vår felles plattform gjør regnskapsførerne mer effektive – og kan gi flere kunder

De skybaserte økonomisystemene bygget på plattformen SoftRig har i løpet av kort tid nærmest snudd regnskapsbransjen på hodet. Vi har tatt en prat med produktsjef Jon Terje Aksland om hvordan det har gjort regnskapsførernes hverdag enklere – og om fremtiden han skal snakke om på Byråkonferansen. 

– Uni Economy er laget med regnskapsbyråene i fokus

Når målet ditt er å utvikle og forbedre det beste skybaserte regnskapssystemet slik at det dekker både dagens og fremtidens behov, hjelper det å ha en fortid i både bank og regnskapsbyrå.