Blogg

Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Finn datagullet med visuelle rapporter

Ved å koble Uni Economy opp mot visuelle rapporteringsverktøy kan dataene bli så synlig at det gir bedre beslutninger. – Det er en helt annen og visuell måte å vise data på, sier produktsjef for SoftRig, Jon Terje Aksland.

Feirer 30 år med frieri til regnskapsførere på jobbjakt

Uni-kunde TANO Regnskap AS feirer 30 år i år. Det hadde nok ikke kritikerne tenkt da Tor Anders Nordgård startet opp.

Mobilapp med nytt ansikt

Produkteier Cathrine Esbensen i Uni Economy er glad for å kunne presentere en oppdatert og friskere mobilapp med nye funksjoner.

Hva med et gratis webinar?

Vi har lagt ut to webinar som kommer i løpet av mai, og flere vil komme. 

Kjells «12 bud» for en god start med nytt regnskapsprogram

Systemkonsulent Kjell Strømseng (63) i Uni Micro har satt opp en sjekkliste for deg som skal bytte regnskapsprogram. – Det er ofte en lite planlagt endringsreise, begynner han.

Tusen takk for deltakelse

Vi ønsker å takke de som deltok i våre påskenøtter. Det ble 9 dager med oppgaver som vi ønsket å få svar på, og tilslutt også et løsningsord. Bildet viser fasit på oppgavene. Vinnerne er trukket og kontaktet. Vi gratulerer så mye! Rebusgjengen i Uni Micro er allerede i gang med å planlegge julekalenderen, så her er det bare å glede seg, men først skal vi omfavne våren og sommeren ;) 

Storfjordnytt har vært Uni-kunde i 30 år!

Lokalavisa i Valldal på indre Sunnmøre ble kunde av Uni Micro allerede i 1993 og har overlevd tre generasjoner med regnskapssystemer. Nylig fikk de blomster, diplom og lojalitetsbonus: gratis bruk i 2024!

Deloitte Advokatfirma og Regnskap Norge klare for byråkonferansen

27. og 28. september er det klart for årets byråkonferanse på Gardermoen. – Vi styrker det faglige opplegget på dag 2, røper Christian Smith (33), CFO i Uni Micro.


Meld deg på Uni Micros påskenøtter i dag!

Nå kan du, ved å følge lenken i videoen, melde deg på Uni Micros påskenøtter.  Du mottar nyhetsbrev fra oss 2. april som er startskuddet for konkurransen. Hver dag gjennom hele påsken kommer det en ny video med en påskenøtt. Ved å sende inn løsningsforslag, er du daglig med i trekningen om flotte premier. Klarer du i tillegg å sende inn løsningsordet på rebusen 10. april, er du med i treningen av hovedpremien. Spre gjerne budskapet videre og lykke til!  

Bergen Marine har fått bedre flyt med Autobank fra Uni Økonomi V3

– Vi hang litt igjen i permhverdagen og ønsket å bli litt mer effektiv, sier regnskapsansvarlig Beate Totland i Bergen Marine AS.

Gjør deg klar for Uni Micros påskenøtter   

Vi gjentar suksessen fra julekalenderen og har spilt inn årets påskenøtter på Geilo. Førstepremien er en skipakke fra norske Stereo Skis. Her er det noe for enhver smak, de har både toppturski, all mountain ski og bakkeski. 

Bingo på jobb gir bedre arbeidsmiljø

Uni Micro er mer enn en arbeidsplass, og Lene Johannessen (28) er en av dem som tar et ekstra ansvar for det sosiale på jobb.

– V3 er et levende produkt som skal videreutvikles i flere år fremover

Support- og konsulentavdelingene i Uni Micro har slått seg sammen og blitt til Kompetansesenteret. Dette har gitt bedre samarbeid, kortere beslutningsveier og mer motiverte medarbeidere med høyere kunnskap. Det kommer også kundene til gode.

På tide å bytte regnskapsprogram?

Innen to år er det slutt for Mamut-systemene. Abacus IT og Uni Micro står klare med integrerte løsninger som gjør flyten i salg, lager, logistikk og regnskap sikker, brukervennlig og effektiv.

Søk sponsormidler hos Uni Micro.

I februar deler Uni Micro på nytt ut en del av potten på 200 000 i sponsormidler til enkeltpersoner, frivillige lag og foreninger. – Dette er i gründer Hans Jørgen Nesets ånd, sier kundebehandler Aud Almenningen.