Ny integrasjon mellom Uni Economy og Prisolve/SmartBob

14.08.2019

Fremtidens regnskapsførere bruker løsningene fra Prisolve Bransjen gjennomgår store forandringer med økt fokus på digitalisering.Gjennom å effektivisere rapporteringsoppgaver og automatisere prosessene, kan regnskapsførere og revisorer bruke Prisolve/SmartBob for å tilby kundene verdiskapende løsninger som gir grunnlag for bedre beslutninger. 

  • RAPPORTER MED ETT KLIKK Løsningen fra Prisolve leser data fra hele økonomisystemet og setter dette sammen til lett forståelige og visuelle rapporter. Laget effektivt og raskt - ofte med bare ett klikk! 
  • BEDRE RAPPORTER Prisolve gir deg tilgang til flere predefinerte rapportoppsett. Med rapportgeneratoren kan du selv enkelt definere og designe egne spesialtilpassede rapporter for din kunder.
  • SKAP VERDI FOR KUNDEN Raskere og bedre tilgjengelig oversikt over selskapets økonomiske status gir rom for bedre og raskere beslutninger. Skap økt verdi for dine kunder gjennom Prisolve!
  • ØK OMSETNINGEN Få en mer effektiv hverdag som regnskapsfører ved å bruke løsningen fra Prisolve. Gjennom å effektivisere egne arbeidsprosesser gir det mulighet for å økt omsetning gjennom å betjene flere kunder og flere tjenester.

prisolve.no 

 


Se også

Vi vil bygge en løsning som gir merverdi for kunden

På fritiden snekrer produkteier i SoftRig, Kenneth Berg Nysveen (29), gjerne anneks på hytta. På jobb sørger han for å snekre de beste løsningene for sluttbrukerne.

– Hjelp oss med navnet og vinn 25 000 kr!

Uni Micro utlyser en solid premie til den som klekker ut navnet på vår nye portal for regnskapsbyråer.

Pulsen av Uni Micro i Oslo

I forkant av byråkonferansen i september tok vi en prat med flere av Uni Micro sine ansatte. Denne lille føljetongen valgte vi å kalle «Pulsen av Uni Micro». Her er en av disse. Vi møter Lars-Erik Andersen som jobber som systemkonsulent og har lang fartstid med Uni Økonomi V3 og vårt contracting system.