Ny integrasjon mellom Uni Economy og Prisolve/SmartBob

14.08.2019

Fremtidens regnskapsførere bruker løsningene fra Prisolve Bransjen gjennomgår store forandringer med økt fokus på digitalisering.Gjennom å effektivisere rapporteringsoppgaver og automatisere prosessene, kan regnskapsførere og revisorer bruke Prisolve/SmartBob for å tilby kundene verdiskapende løsninger som gir grunnlag for bedre beslutninger. 

  • RAPPORTER MED ETT KLIKK Løsningen fra Prisolve leser data fra hele økonomisystemet og setter dette sammen til lett forståelige og visuelle rapporter. Laget effektivt og raskt - ofte med bare ett klikk! 
  • BEDRE RAPPORTER Prisolve gir deg tilgang til flere predefinerte rapportoppsett. Med rapportgeneratoren kan du selv enkelt definere og designe egne spesialtilpassede rapporter for din kunder.
  • SKAP VERDI FOR KUNDEN Raskere og bedre tilgjengelig oversikt over selskapets økonomiske status gir rom for bedre og raskere beslutninger. Skap økt verdi for dine kunder gjennom Prisolve!
  • ØK OMSETNINGEN Få en mer effektiv hverdag som regnskapsfører ved å bruke løsningen fra Prisolve. Gjennom å effektivisere egne arbeidsprosesser gir det mulighet for å økt omsetning gjennom å betjene flere kunder og flere tjenester.

prisolve.no 

 


Se også

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er svært stolte over å kunne lansere våre nye nettsider. Vårt fokus har hele veien vært på brukervennlighet og vi håper at dere får den samme opplevelsen med våre nye sider. 

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også.