Oppskriften på et godt arbeidsmiljø

Vi i Uni Micro mener vi har funnet vår oppskrift på et godt arbeidsmiljø - frihet og tillit, og en felles treningsøkt for våre ansatte for å holde det gode samholdet ved like.

Vi har etablert et eget innovasjonsteam som håndterer forslag til videreutvikling fra alle våre ansatte. Vi har fleksibel arbeidstid, blåturer og gavekasse. I tillegg kan alle våre ansatte etter tre år kjøpe aksjer i Uni Micro AS. Alt dette bidrar til et styrket samhold.

- Frihet og tillit på jobben skaper arbeidsglede, mener vår produktsjef Jon Terje Aksland. 

Vi ser virkningen; vi har høy trivselsfaktor, entusiasmen og latteren sitter løst og salgstallene peker i riktig retning. En fellesnevner for flesteparten av kontorene våre er også muligheten til å trimme sammen med sine kollegaer hver dag. En kjapp treningsøkt på 10 minutt sørger for økt motivasjon og stimulering av kreativiteten til våre ansatte. Gevinsten er stor.

I stadig utvikling

Om det så er gjennom kloke samtaler ved lunsjbordet eller over et slag biljard, innovative løsninger er grunnsteinen hos oss i Uni Micro. Gjennom nettopp våre innovative løsninger er vi blitt en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vårt nyeste produkt er Uni Economy, et 100% skybasert økonomisystem utviklet for små og mellomstore bedrifter.

Store deler av utviklingen skjer i Haugesund, der vi nå er i ferd med å vokse ut av lokalene våre. Stadig ansettes nye folk landet rundt; skarpe og kloke hoder fra nær og fjern er med på å utvikle produktene våre på flere områder. Også i Bergen er det en forestående flytteprosess til nye lokaler grunnet plassmangel, samt en stødig etterspørsel etter nye ansatte som ønsker å ta del i stadige utviklingen av våre produkter.

– Vi er i dag totalt 117 ansatte. På grunn av raskt økende kundemasse og flere større leveranseprosjekter, har vi behov flere ansatte. Vi utvider for eksempel med 10 nye kontorplasser i Haugesund, sier produktsjef Jon Terje Aksland.

Store ambisjoner

Hvor er vi om 5 år? Vi ser at det blir spennende å følge utviklingen fremover, blant annet innenfor dette med automatisering, kunstig intelligens og robotisering.

– Vi vil følge med og nyttiggjøre ny teknologi hele veien. Vi bruker store ressurser på forskning og utvikling. Det har vært avgjørende for vår suksess, og det kommer det fortsatt til å være. Vi er stolte av fortiden vår og gleder oss til årene som kommer, forteller daglig leder Jannike Neset.

Daglig trim på kontoret til Uni Micro i Haugesund. Foto/video: Egil Severeide/Næringsforeningen Haugalandet.

 

Ønsker du å være en del av vårt team? Send oss en åpen søknad!

Hva kan vi hjelpe med?
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×