Meny

Webdesign

03.08.2015
Kategori:

Webdesign handler om visuell kommunikasjon. Riktig webdesign vil påvirke den besøkende til å kjøpe en vare, eller utføre en ønsket handling, fremfor å gå bort fra nettsiden.

Våre webdesignere hjelper deg med grafisk arbeid til ditt nettsted, enten det er en hjemmeside eller en nettbutikk.


Webdesign kan være en tidkrevende prosess. Et innbydende og funksjonelt webdesign tilpasset din bedriftsprofil vil derimot generere salg.

 

Webdesign skal enkelt fortelle dine kunder hva siden din handler om og stimulere ditt marked og din målgruppe. God webdesign vekker interesse og tilfører en salgsutløsende effekt.

Våre kunders webdesign leveres i de aller fleste tilfeller av oss, men vi implementerer også design/ grafisk profil som er utarbeidet av eksterne byråer, eller bedriften selv.

 

I dag lages nettsider og nettbutikker i Responsive Web Design (RWD). Nettsiden vil strekke seg, krympe, omforme elementer for å tilpasse seg forskjellige skjermstørrelser. Ser man på en responsiv nettside fra en smarttelefon, vil innholdet sentreres og man må scroller nedover, samt at elementene som man normalt klikker på med en mus, vil være touch-baserte.

 

Vi kan hjelpe deg med:

  • Design tilpasset din bedriftsprofil
  • Design for å skape engasjement
  • Fremstå profesjonell på nett
  • Påvirke dine besøkende
  • Design tilpasset alle skjermflater

 

"Samarbeidet med å utvikle en resonsiv webside for Solstrand-Boliger har gått strålende. Med bistand fra Uni Micro Web og deres utviklere har vi fått det uttrykket vi ønsket oss, samt at det nå går an å oppdatere websiden både med tanke på at den skal kunne leses fra vanlig PC, nettbrett og smarttelefon. Vi er veldig fornøyd med arbeidet de har utført for oss."


Stian Mordal - Salgskonsulent/driftssjef - www.solstrand-Boliger.no 

Uni-nytt

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer