Meny

Vestlandet

Her er en oversikt over våre forhandlere på Vestlandet

Mobile Worker.png
 

Mobile Worker (tidligere Mosoft) ble etablert i 1995 i Modalen og vi er nå over 30 ansatte i Norge og Litauen. Vi er både forhandler av Uni Økonomi og leverandør til Uni Micro. Mobile Worker har utviklet modulen «Timeregistrering» i Uni Økonomi. Vår visjon er å forenkle prosjektadministrasjonen til våre kunder, og vi leverer komplette løsninger for prosjektbedrifter og ansatte ute i felt med tilpasninger til en rekke bransjer innen bygg og anlegg. Ved å bransjetilpasse Uni Økonomi oppnår man å strømlinjeforme arbeidsprosessene i bedriften. Resultatet er økt effektivitet, bedre kontroll og bedre bunnlinje i prosjekter.

 

Videreutvikling og spesialtilpassede løsninger har blitt vår spesialitet for å dekke ulike kunders behov. Vi har laget integrasjoner til bl.a. SpeedyCraft, Mobile Worker, Tidsbanken, minTimeliste, boligmappa.no og Byggtjeneste. Våre kunder har bare ett telefonnummer de tar kontakt med oss på, enten det er for salg eller support. Dette gjør kontakten effektiv for kunden og oss.

 

Kontakt oss: www.mworker.no  —  salg@mworker.no — 56 59 93 30

 

logo_gradert_tekst_hoyre.jpg
Mikkelsen & Pettersen Data AS levererer komplette IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter. Vårt hovedfokus er drift og brukerstøtte på eksisterende løsninger hos kunde, ASP/skytjenester, butikkdataløsninger og Uni Økonomi. 

 

Ta kontakt med en av våre erfarne konsulenter på 55 11 02 50 eller salg@mpd.no - mpd.no i dag.

 

 

 

standard-dataing-2013_vektor_graa-mork.jpg

 

Data Ingeniørene AS er ledende innen leveranse av Uni Økonomi og drift av kundens IT-løsninger. 

Vi er sertifisert forhandler, og har egne konsulenter med spisskompetanse innen installasjon og drift av Uni Økonomi.  Hos oss vil du møte et godt sammensatt team av 14 kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som alltid vil gi deg den beste service og oppfølging. Fra vårt driftssenter i Bergen leverer vi Uni Økonomi som en del av våre skytjenester. Her kan du velge om du vil samle hele din IT-løsning med; E-post, Office, Økonomisystem og andre applikasjoner, eller om du kun vil ha drift av Uni Økonomi. Vi tar ansvar for at løsningen alltid er tilgjengelig, og stiller garantier for sikkerhet, oppetid og support.

 

Klient Sky

Tilpasset skytjeneste for regnskapskontorer

Klient Sky er en tilpasset skytjeneste for regnskapskontorer, der ditt økonomisystem og øvrige programmer er installert i vårt driftssenter i Bergen. På denne løsningen kan regnskapskontoret gi sine kunder/klienter ønsket tilgang til systemet for å benytte alle funksjoner i Uni Økonomi. Tilgangen tilpasses til det behovet den enkelte har.


Hensikten er å gjøre oppgavene med bilagsregistrering, fakturering og rapportering enklere både for regnskapskontoret og klientene.

 

SMB Sky

Passer for alle små og mellomstore bedrifter

SMB Sky er en komplett «IT-pakke» bestående av servere, lisenser, teknisk drift og brukerstøtte. På denne løsningen kan du ha Office, E-post, økonomisystem og andre programmer du ønsker. Løsningen er trygt plassert ved våres driftssenter i Bergen, og gir deg moderne serverfunksjonalitet og en stabil IT-løsning tilpasset ditt behov.

 

SMB Lokal drift 

Vedlikehold og support på ditt lokale utstyr

SMB Lokal drift er et tilbud til bedrifter som ønsker en fast ordning for vedlikehold og support på sin lokale IT-løsning. Tjenesten inkluderer din egen IT-avdeling hos oss, med to faste kontaktpersoner i tillegg til helpdesk. Driftsavtalen gir deg en sikker og stabil IT-løsning, sikring av backup og garantert responstid på feilretting.
Gjennom preventivt vedlikehold og gode systemer for beredskap og support vil vi alltid kunne gi deg den beste service og prioritet som avtalekunde

 

 www.dataing.no 

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: