Meny

Valgfrie tillegg

I Uni Økonomi kan man ta i bruk mange forskjellige tillegg for å utfylle alle de ulike program-modulene. Her er en alfabetisk oversikt over alle valgfrie tillegg.

Øk lønnsomheten og glem registrering av varer med autofakt 

Les mer

Gjør det enkelt for kundene dine å betale fakturaene fra deg

Les mer

De fleste som handler på nettet, velger å betale med kort. Gjennom vår partner PayEx tilbyr vi kortbetalinger via verdens mest populære konto- og kredittkort.

Les mer

Vårt system kan integrers mot Boligmappa.no

Les mer

Med integrasjon mot ByggDok får du et tidsbesparende og funksjonelt dokumentasjonsverktøy som benyttes av utførende aktører i byggenæringen.

Les mer

e2b

Elektronisk Faktura for Bedrifter (E2B), fullt ut integrert i økonomisystemet. Dette er funksjonalitet som hjelper deg å forenkle hverdagen, og samtidig senke kostnadene.

Les mer

Spar tid, penger og miljø.

Glem alt som heter porto, utskrift eller post. Med EHF kommer fakturaen frem til mottaker sekunder etter at den er sendt, direkte fra ditt økonomisystem. Slik har du kontroll på når fakturaen kommer frem, og om den kommer frem. Dette gjør fakturabehandlingen enklere for både deg og dine kunder.

Les mer

Dokumenter og eposter er sentrale for å holde oversikt over avtaler, kontrakter og viktig informasjon for bedriften. I Uni Økonomi er det mulig å blant annet overføre eposter, bilder, pdf, Office-dokumenter og filmer direkte i programmet.

Les mer

Prøv vår tjeneste «Fakturaprint», som du selv enkelt aktiverer direkte fra Uni Økonomi. 

Les mer

Fakturaoppfølging - purreservice - en unik løsning

Les mer

God betalingsoppfølging - bedre likviditet

Les mer

Vi har inngått samarbeid med Uni iSYS om levering av en standard funksjonsrik mobil lagerløsning for varemottak, ordreplukk, lagertelling og merking.

Les mer

UNI Kelkoo modulen kobler kelkoos tjenester sammen med UNI Nettbutikk. 

Les mer

Det betales noe på nettet med Klarna hvert sekund, og mer enn tolv millioner konsumenter, og fler enn 15 000 nettbutikker bruker i dag Klarnas tjenester. 

Les mer

Med Klarna slipper du unødvendige registreringer og passord. Du får alltid varene dine før du betaler for dem. Og du kan velge å dele opp betalingen hvis du vil.

Les mer

Vi har dyktige feltkonsulenter med bred erfaring. De kan raskt sette seg inn i hvordan din bedrift jobber og bistå med å videreutvikle og effektivisere bruken av Uni Økonomi i hverdagen. 

Les mer

Si ja til de riktige kundene.

Med kredittvurderingsfunksjonen i Uni Økonomi finner du de riktige og lønnsomme kundene, og hvilke som kan komme til å påføre deg tap.

Les mer

Min side - er et tillegg som gir den besøkende mulighet for å være registrert på nettsiden, med en egen side for å administrere sin personlige profil. I tillegg får kunden tilgang til ordrehistorikk og mulighet for gjenkjøp.  

Les mer

Vår integrasjon mot minTimeliste gir deg en av flere muligheter for timefangst

Les mer

Mobile Worker er en programvare-løsning for bedrifter med ansatte ute i felt.

Les mer

Les inn eller oppdater dine varer fra din leverandør med noen få tastetrykk!

Les mer

La OCR-tolken gjøre jobben for deg

Les mer

Prisjakt.com – er en av de største pris- og produkt sammenlignings-tjenestene som fokuserer på forbrukere på jakt etter spesifikke produkter til riktig pris.

Les mer

Sammen med Proff.no kan vi tilby en løsning som gjør at du kan laste ned alle økonomiske data om dine kunder rett inn på kundekortet i Uni Økonomi.

Les mer

Gjennom et tett samarbeid med Wolters Kluwer kan vi tilby en god løsning for årsavslutning rett fra Uni Økonomi.

Les mer

Rabattkoder gir innehaver av Uni Nettbutikk mulighet til å tilby rabatter til besøkende som har fått en spesiell kode, eller en kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.

Les mer

Raskt og enkelt for brukerne, effektivt for administrasjonen!

Les mer

La dine kunder signere digitalt. Nå kan du sende avtaler og andre dokumenter til digital signering direkte fra Uni Økonomi. I løpet av 100 dokumentsigneringer vil du ha spart inn over tre arbeidsdager.

 

Les mer

Den mest anvendte løsningen i bygg- og maskinentreprenørbransjen -

og ikke uten grunn.

Les mer

Vår prosjektmodul kan enkelt settes opp mot SpeedyCraft

Les mer

Du kan enkelt sende SMS til dine kunder fra systemet.

Les mer

Telefonkatalogen direkte fra Uni Økonomi

Les mer

Vår integrasjon mot Tidsbanken gir deg en av flere mulighet for timefangst

Les mer

Har du behov for gjentagende fakturering, som for eksempel lisenser, husleie, faste oppdrag, avtaler eller kontingenter?

Les mer

Vi gir deg sikkerhet for ditt system

Les mer

Avstemming av bank er en lovpålagt oppgave alle bedrifter må utføre. For mange bedrifter er dette en veldig tidkrevende jobb som koster bedriften flere dagsverk pr periode.

Les mer

Med vår oppgraderte booking-modul, kan du selge kurs og hendelser som krever oversikt over deltakere, samt ha kontinuerlig kontroll på antall tilgjengelige plasser.

I denne teksten bruker vi ordet hendelse, som kan være det samme som kurs, møte, samling, busstur, sightseeing, utleie og så videre.

Les mer

Med Uni EDI kan du skrive ut pakkelapper direkte fra Uni Nettbutikk portalen.
EDI gir deg bedre kontroll over sendingene. 

Les mer

Håndtering av frakt er en viktig del av kundeopplevelsen ved å handle i nettbutikken. Gode alternativer for frakt er med på å skape trygghet og gir muligheter for mersalg. Skal du tilby ”gratis frakt”, levering helt hjem,

eller bruke et standard fraktbeløp?

Les mer

Når man handler på nett vil man bare visuelt, og ikke fysisk, kunne vurdere produktene i nettbutikker. Nettkunder ønsker gjerne å lese om andres erfaring med et bestemt produkt. 

Les mer

Nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Med vår nyhetsbrevmodul, Uni Nyhetsbrev, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med kundene dine.

Les mer

Modulen er et tilvalg for de som har salg til, eller ønske om å videreutvikle sin netthandel for å gjelde utenfor Norge

Les mer
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: