Meny

Uni Fraktberegning

Modulen beregner produktets fraktkostnad og gir mulighet til å kontrollere fraktmåte basert på mottakers postnummer.

shipping.jpg

Egner seg for:

Nettbutikker som selger fysiske produkter og sender dem til sluttkunden.

 

Slik fungerer det:

  1. Administratoren, til nettbutikken, konfigurer fraktmåte og fraktsoner.
  2. Kunden plasserer en ordre i nettbutikken, fyller ut sin leveringsadresse, fortsetter til betaling og valg for frakt.
  3. Modulen avgjør hvilken fraktmåte som egner seg for ordren etter total ordresum, pakkevekt og mottakers postnummer. Kostnadene kalkuleres  for hver tilgjengelig fraktmåte.
  4. Kunden velger ønsket fraktmåte. 

 

Egenskaper:

 

Fraktmåter
I nettbutikkens innstillinger for fraktmåter er det predefinerte metoder klare til bruk. Administrator har mulighet til å gjøre endringer utifra sine behov og påvirke hvilken rekkefølge kunden får velge etter. Det er også mulighet til å endre fraktmåter og legge til nye.

 

Ett fraktalternativ har flere innstillinger slik som navn, pris, tittel, informasjonstekst, css tags, aktivitet og synlighet.  Det er flere muligheter for restriksjoner som - å synes, eller ikke synes utifra kundens land, fraktsone, kundegruppe, samt fri frakt ved en minimum ordresum.

 

De fleste predefinerte fraktmåtene benytter seg av Bring.no API for å kalkulere frakten. Innstillingene til Bring må konfigureres for å aktivere dette.  For å kunne gjøre det, må nettbutikken være registrert hos mybring.no som fremskaffer den nødvendige API nøkkelen og kundens nummer.

 

Integrasjonen gir mange muligheter som f.eks. å velge Bring produkt ID eller sette fraktavtale og produkt ID, vekt og ordresumbegrensning, feilberegning av frakten som sparer nettbutikken fra tilfeldige problemer med API forbindelsen.

 

Frakten prioriteres i følgende rekkefølge: Hvis integrasjonen tab er konfigurert vises den kalkulerte Bring frakten til kunden. Hvis den ikke er konfigurert blir den manuelle prisen fra general tab benyttet når prisen ikke er spesifisert.

 

Dette gir fleksible måter å kalkulere fraktprisen på.

 

Fraktsoner
Det finnes en mulighet til å begrense forskjellige former for fraktmåter eller forsendelser totalt fra forskjellige geografiske landkoder. For å gjøre dette blir det etablert fraktsoner som inneholder en rekke postnummer.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: