Meny

Timefangst

I mange norske bedrifter er det fremdeles slik at timeregistreringen gjøres manuelt, og den er derfor tid- og ressurskrevende. Manglende eller ufullstendige timelister gjør at mange bedrifter taper mye penger, og at ansatte ikke får lønnen de skal ha. Skjer dette i din bedrift også? Her er i så fall timefangstverktøyet du trenger.

 
 
Timeføring skal oppfylle tre ønsker på én gang: Det skal være enkelt, gi god oversikt og ta minimalt med tid, spesielt hvis du er mye på farten eller jobber ute i felt. Med Uni Micros løsninger for timefangst får du disse ønskene oppfylt - pluss mange flere på kjøpet. Og selvsagt kan du føre timene på mobil og nettbrett.
 

Enkel timeregistrering for alle

 
Mosoft Timeregistrering er et timefangstverktøy som er sømløst integrert med resten av Uni Økonomi-systemet. Dette sparer deg og bedriften din for tid- og kostnader, og du kommer raskt i gang siden programmet har et enkelt og intuitivt grensesnitt og en lav brukerterskel. Samtidig får du god oversikt over registrerte timer.

Når du bruker Uni Contracting og Mosoft Timeregistrering sammen får medarbeiderne dine en effektiv prosjektoppfølging som gir full kontroll over kostnader og inntekter, og hvis du skal lage rapporter kan alle tall eksporteres til Excel. Det sikrer deg god arbeidsflyt og gjør det enkelt for alle ansatte, kunder, prosjektdeltagere og avdelinger siden alt blir gjort på ett sted.

Du kan også utvide med programvare som gjør at du kan ta timeføringen på mobil og nettbrett med Mobile Worker og SpeedyCraft - selv når du ikke har nettilgang. Når du kobles til nettet igjen, sendes timelistene direkte til bedriftens servere uten at du behøver å gjøre noe som helst.
 

En lønnsom investering


Behovene for timeregistrering varierer fra bedrift til bedrift. Uansett om det er få eller mange som registrerer timer hos deg - hos Uni Micro får du løsninger som både er tett integrert med prosjektstyring, og enklere varianter som kun er integrert med Uni Lønn.

Alle timefangstverktøyene våre innfrir kravene etter Bokføringsloven. Gjennom automatiske oppdateringer vil du derfor alltid følge gjeldende lover, regler og forskrifter for timeføring.

Med Uni Micros timefangstverktøy blir ingen timer glemt - det gjør det til en investering for både ansatte og bedriften som lønner seg fra første dag.
 

Med Timeregistrering får du

  • Fortløpende og full oversikt over tidsbruk
  • Spesifiserte timer inn på ordre og faktura
  • Rapportering med reelle tall for kostnader og inntekter
  • Riktig grunnlag for lønn
  • En løsning som innfrir lovkravene om timeregistrering
  • Automatiske oppdateringer

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer