Meny

Uni Økonomi regnskapsprogram

Et regnskapsprogram skal være enkelt i bruk. Samtidig skal programmet gjøre deg og bedriften mer effektiv, og det skal gi dere en fullstendig oversikt over økonomien. Ingen gjør dette bedre enn Uni Økonomi, og det har derfor blitt kåret til “best i test” av PC World hele seks år på rad.

 

 
 

Uni Økonomi er et norsk regnskapssystem som gir deg rask og enkel tilgang på elektronisk faktura i EHF og E2B, bilagsregistrering, budsjettmodul og oversiktlige rapporter du kan bruke på presentasjoner.

 

Spar tid med god arbeidsflyt

Uni Økonomi sparer deg for tid takket være elektronisk faktura, scanning, tolkning, godkjenning på web, smart bokføring og kontoregler. Faktureringsprosessen tar dermed kortere tid fra utsendelse til bokføring.

Uni Økonomi gjør at verdier og informasjon flyter sømløst og problemfritt gjennom regnskapet ditt, og du kan når som helst hente ut tallene du ønsker. Programmet presenterer ikke bare tørre tall, men sammenstiller dem og sammenligner med målsettingene dere har.

 

Oppdatert og funksjonelt regnskapsprogram

Uni Økonomi gir deg rapporter for avstemming og har eksporter og integrasjoner til årsoppgjørsprogrammer. Du får også veivisere og retningslinjer for momsoppgjør og terminoppgaver. Rapportene er laget slik at du på en enkel og visuell måte kan presentere regnskapet ditt til medarbeidere, ledere, styremedlemmer, eiere, banker og investorer.

Uni Økonomi er alltid oppdatert og hjelper deg med å føre regnskapet etter de lover og regler som gjelder til enhver tid. Staten kommer stadig med nye pålegg og lover, og derfor er Uni Økonomi utviklet i samarbeid med autoriserte regnskapsførere - vi vet hvor viktig det er med oppdaterte økonomisystemer, og riktige tall til rett tid.

 

Innholdsrikt og enkelt regnskapsprogram

Om du har et enkeltmannsforetak eller et AS og skal føre regnskapet selv - Uni Økonomi inneholder alt du trenger:

  • Elektronisk faktura i EHF og E2B.
  • Fakturaflyt med løsning for scanning og tolkning
  • Bilagsregistrering
  • Budsjettmodul
  • Oversiktlige og lekre rapporter du kan bruke som presentasjoner
  • Veiviser og retningslinjer for momsoppgjør og terminoppgaver
  • Funksjoner for avstemming og årsoppgjør
  • Tilgang når som helst og hvor som helst med vår nettløsning Uni 24
  • Fleksible tilleggsfunksjoner

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer