Meny

Rabattkoder

Rabattkoder gir innehaver av Uni Nettbutikk mulighet til å tilby rabatter til besøkende som har fått en spesiell kode, eller en kupong. Rabattkoder hjelper til med å tiltrekke nye kunder til nettbutikken og er et godt virkemiddel i markedsføringen.

discountcodes.jpg 

Hvem passer rabattkodene for?

  • Alle Uni Nettbutikker som ønsker å tiltrekke seg flere kunder, eller sørge
    for at eksisterende kunder gjennomfører nye kjøp.
  • Nettbutikker som raskt ønsker å tømme lageret for utvalgte varer.
  • Kampanjer i forbindelse med høytider og andre merkedager.
  • Nettbutikker som aktivt ønsker å bruke rabatter i markedsføring.

 

 

Hvordan fungerer det?

 

Rabattkoder er en modul som blir tilgjengelig i nettbutikkens administrasjonsgrensesnitt. Administratoren kan dermed lage kampanjer med en tidsramme. Kampanjen kan være en ordrerabatt eller en prosentvis rabatt. I oppsettet kan det defineres om en rabattkode skal kunne brukes flere ganger, og også legges opp i forhold til betingelser. Dette kan for eksempel være bruk av rabatt sammen med utvalgte produkter i handlekurven etc.

Rabattkodene kan distribueres via Uni Nyhetsbrev, sosiale medier, trykk i lokale medier (avis, blad etc.), eller deles ut som reklame.

 

Rabattkoden benyttes på vei gjennom utsjekken i nettbutikken og gir en reduksjon i pris.   

 

rabattkode.png

 

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: