Meny

Filternavigasjon

Egner seg godt for nettbutikker med stort produktutvalg. Filternavigasjon gjør at besøkende til nettbutikken enkelt kan finne frem til produkter ved å filtrere varene på eksempelvis produktkategorier, produktattributter, produkttagger og pris. 

usability.png

Integrert med Uni Økonomi

I økonomisystemet oppretter man såkalte "Web kampanjer" og synkroniserer det til nettbutikken. Der kobles "Web kampanjen" til produktkategorier. Når denne koblingen er opprettet vises filtreringsmulighetene i nettbutikken. 

 

Effektiv navigasjon

Filternavigasjon kan legges inn både horisontalt eller vertikalt på nettsiden. Når brukeren klikker på ulike parametre, så oppdateres filteret og viser antall produkter innenfor hver kategori. 

 

Tilpassning

Filteret har også tilpasninger som gjør at man kan slå av og på filtrering for merke, pris, størrelse. På denne måten kan det enkelt tilpasses ulike behov man måtte ha for sin nettbutikk.  

 

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer