Meny

Uni Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Med vår nyhetsbrevmodul, Uni Nyhetsbrev, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med kundene dine.

nyhetsbrev.jpg

Enkle og effektive utsendelser

Uni Nyhetsbrev gir deg et system for utsendelse av nyhetsbrev. Nyhetsbrevmodulen blir knyttet opp til ditt kunderegister i Uni Hjemmeside / Nettbutikk portal, som gjør utsendelse av nyhetsbrevene enkel og effektiv. Kunder kan melde seg på, for å motta, nyhetsbrevene dine direkte fra hjemmesiden eller nettbutikken. Mottakeren får óg mulighet til å automatisk melde seg av nyhetsbrevet. Om noen melder seg av, blir dette registrert og vedkommende får ikke dine nyhetsbrev i fremtiden.

 

Google Analaytics

Ved hjelpe av Google Analaytics måler du effekten av din e-postmarkedsføring. Slik vil du få feedback på hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. Et godt nyhetsbrev vil øke salget ditt, og hjelpe deg med å selge mer til eksisterende kunder.

 

Lett å bruke

Uni Nyhetsbrev er enkelt å bruke. Du legger selv inn egne artikler og øvrig informasjon. Om du ønsker å informere om for eksempel nye varer, er det en enkelt prosess, ettersom varene allerede ligger i Uni Nettbutikk. Utformingen av nyhetsbrevet blir tilpasset din nettside / bedriftens profil. 

 

Bygg kundelojalitet

Fordelen med å sende ut nyhetsbrev er at du sørger for at dine kunder husker hvem du er, og kommer tilbake til nettbutikken din for å handle mer. Du bygger kundelojalitet og yter bedre kundeservice.

 

  • Tettere kommunikasjon
  • Bygge relasjoner
  • Tjene mer penger
  • Produkteksponering
  • Integrert med Uni Nettbutikk og Uni Hjemmeside

Med et vellykket system rundt nyhetsbrev vil du også tjene mer penger.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: