Meny

Uni Edi

Med Uni EDI kan du skrive ut pakkelapper direkte fra Uni Nettbutikk portalen.
EDI gir deg bedre kontroll over sendingene. 

Pakkelapper direkte fra webportalen

For de av våre kunder som benytter Posten/Bring som fraktalternativ, så kan dere nå enkelt få skrevet ut pakkelapper direkte fra webportalen. Enten man håndterer store eller små mengder med pakker ønsker man en rasjonell varehåndtering og transport. EDI gir deg bedre kontroll over sendingene og gjør din service overfor kundene enda bedre.

 

Bedre kontroll

Med vår EDI-modul kan du bestemme hvordan du vil sende varene ved å velge kolli og legge inn vekt (om ikke denne allerede kommer direkte fra ERP-systemet). Det genereres sporingsnummer og du har sendingshistorikken liggende i systemet. Du slipper håndskrevne fraktbrev som kan være kilde for feiladressering, stort tidsforbruk og unnvike feil på grunn av uklar håndsskrift.  Du oppnår også økonomisk besparelse på innkjøp av etiketter kontra fraktbrev.

edi.jpeg 

 

Med Uni Edi får du:

  • Pakkelapper i Nettbutikken
  • Bedre kontroll på sendinger
  • Bedre kundeservice
  • Pakkesporing
  • Økonomisk besparing

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: