Meny

Klarna Checkout

Det betales noe på nettet med Klarna hvert sekund, og mer enn tolv millioner konsumenter, og fler enn 15 000 nettbutikker bruker i dag Klarnas tjenester. 

klarna.png 


Komplett betalingsløsning

Klarna Checkout er en komplett betalingsløsning med alle betalinsmåter for nettbutikken din. Med Klarna Checkout trenger kundene kun å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer for å fullføre et kjøp. Denne enkeltheten minimerer risikoen for at kundene avbryter kjøpet. Først bekreftes kjøpet. Deretter velger kundene hvordan de ønsker å betale. Ved å separere kjøpet fra den faktiske betalingen forenkles kjøpsprosessen, og øker konverteringsgraden betydelig. 

 

Enklere enn noen gang

Klarna Checkout løser problemene vi i dag ser ved kjøp på mobile enheter ved å gjøre det enklere enn noen gang. Den friksjonsfrie prosessen lar kunden gjøre et kjøp der og da ved kun å oppgi sin e-postadresse, noe som gir høyere konverteringsrater på mobile enheter enn på PC. 

Uni Nettbutikk støtter Klarna Checkout sømløst, slik at nå kan våre brukere tilby sine kunder denne utsjekk- og betalingsmuligheten.

 

Med Klarna Checkout får du:

  • Smartere betaling
  • Minimal administrasjon
  • Betaling med faktura, delbetaling eller kredittkort
  • Flere betalingsløsninger i en og samme løsning

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: