Meny

Fakturering og oppfølging

 Kundene er noe av det viktigste bedriften din har. Derfor er det avgjørende for suksess å pleie dem riktig - du skal ha full kontroll, gi god behandling og fremstå profesjonelt. Med Uni Faktura får du et bedre forhold til kundene dine, samtidig som gode rutiner gjør at du får frigjort tid og ressurser internt.

 
 

Uni Faktura er en modul som er sømløst integrert med resten av Uni Økonomi. Det gjør at arbeidsdagen din blir enkel, samtidig som du får en effektiv arbeidsflyt siden det er felles vedlikehold av registre som for eksempel kunder, varer, ansatte, avdelinger og prosjekter for alle Uni Micros moduler.

 

Du trenger bare ett fakturaprogram

I Uni Faktura holder det å føre noe én gang, så er det registrert. Alle funksjoner er samlet i ett program - fra opprettelse av kunde med aktiviteter og dokumenter, til fakturering og betaling.

Uni Faktura inneholder også mulighet for avansert lagerstyring, bestilling, varekort og rabattmatrise. Sammen med Uni Økonomi kan du skreddersy hele systemet til det passer behovene og rutinene bedriften din har. Det sørger for god oppfølging av kundene, og du fremstår som en solid og profesjonell leverandør. Det gir deg flere kunder - og mer suksess.

 

Det enkleste økonomisystemet

Den store fordelen med Uni Økonomi-systemet er at du får alt samlet på ett sted: Fra kundekortet finner du kjøps- og betalingshistorikk, og med ett tastetrykk kan du sende epost, tilbud, ordrer og fakturaer. I tillegg kan du følge opp, dokumentere og samle all informasjon. I Uni Økonomi finner du derfor enkelt ut hvor og hvordan du tjener pengene dine, når du tjener dem og hvem som er dine beste kunder.

I kontrollrommet i Uni Økonomi kan du samle og tilpasse all informasjon om alle brukere på alle funksjoner. Kontrollrommet bygger også opp under filosofien til Uni Økonomi: Data skal kun legges inn én gang. Som et eksempel kan ordrer og bestillinger automatisk benyttes til å lage faktura og varemottak - du behøver du ikke å taste inn nye opplysninger.

 

Trygg betalingsoppfølging

Uni Økonomi sørger for at du får gode rutiner på betalingsoppfølging: Gjennom regnskapsdata, kredittsjekk, betingelser og purrerutiner følger du enkelt opp hver kunde fra fakturaen er sendt til pengene er på konto. Uni Økonomi har selvsagt løsninger på sending av elektronisk faktura (EHF), og gode integrasjoner med flere inkassobyråer.

Legg til at Uni Økonomi-systemet kan tilpasses gjennom rutiner for salgsmål og salgsanalyser, og som sammen med et stort utvalg rapporter hjelper deg å finne suksesskriteriene til bedriften din. Hvor lykkes dere? Hvor er det mer å hente? Det gir Uni Økonomi deg svar på.


Med Uni Faktura får du

  • Elektronisk fakturering
  • Automatiske rutiner for betalingsoppfølging
  • Gode salgs- og analyseverktøy
  • Oversiktlig løsning for lager og logistikk
  • Omfattende verktøy for kundeoppfølging (CRM)
  • Gjennomførte og lekre rapporter som egner seg godt for presentasjon

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer