Uni Økonomi Desktop for regnskapsførere

Har dere selskap som ønsker god prosjektstyring? Som trenger oversikt over lager og logistikken i bedriften? Eller har dere et selskap som trenger butikkdata? Da har Uni Økonomi Desktop løsningen for deres selskap. Uni Økonomi Desktop leverer gode løsninger til nærmere 20.000 bedrifter via våre regnskapskontor.

Uni Økonomi V3 er et solid verktøy for regnskapsførere. Systemet har et rikt utvalg av funksjoner som gjør dette til et kraftig verktøy som enkelt håndterer store mengder prosesser og transaksjoner. Systemet er skalerbart og kan tilpasses selskapene deres etter behov. 

Brukervennlige bransjeløsninger

Uni Økonomi V3 har bransjeløsninger for prosjektbedrifter, selskap av dere som kan trenger lager og logistikk, samt god løsning på butikkdata. Disse verktøyene er brukervennlige og det finnes en mengde muligheter for effektivisering og automatisering av prosessene i regnskapet. Disse løsningene er skreddersydd for ulike typer bedrifter i ulike bransjer og av ulik størrelse. Det gjør at du som regnskapskontor kan sitte på et komplett standardisert arbeidsverktøy og samtidig tilby dine kunder tilpassede løsninger. 

Contracting – et prosjektstyringsverktøy

Contracting er et godt prosjektstyringsverktøy som tillater selskapene deres å ha god kontroll over prosjektene sine. Det vil hjelpe selskapene å holde flyten og fremdriften i prosjektene sine, i tillegg vil dere som regnskapsførere kunne få alt klargjort til å bokføres. 

Butikkdata

Butikkdata er til de selskapene som trenger oversikt over hvem de selger til, hva de selger og når de selger. Det er et kraftig redskap som gir selskapene deres full kontroll på den viktigste verdien og ressursen de har, nemlig kundene sine. I tillegg får de en totaloversikt på alt fra innkjøp og varelager, samt at dere som regnskapsførere får god kontroll i regnskapet.

Lager og logistikk

Har dere selskap som trenger full kontroll på varer, varebeholdning, inntekter og kostnader så er Uni Økonomi Desktop riktig verktøy for de. Det er enkelt å følge prosessen fra bestilling til dere kommer inn for å bokføre.

Kurs og webinar

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×