Meny

Regnskapsbyrå / revisor

Skal du drive et moderne regnskapskontor, må regnskapsprogrammet levere løsninger som gjør at samarbeidet mellom kontor og kunde får en god flyt. Det handler om effektivitet, funksjonalitet og brukervennlighet.

La kundene gjøre en større del av jobben

I dag skal regnskapsførere i mye større grad være rådgivere for sine kunder. For å få til det, må du frigjøre tid ved å ha flere automatiserte tjenester. Med Uni24 har kundene dine mulighet til å bli mer selvstendige, ta en større del av jobben, samtidig som både du og kundene dine har kontroll på sitt regnskap. Kundene forventer å alltid ha data tilgjengelig. Det får de med Uni24. Dette styrker samarbeidet mellom deg og dine kunder.


25-års erfaring

Uni Micro skiller seg ut fra andre regnskapsprogram på pris og effektivitet. Med over 25 års erfaring, og over 300 regnskapskontor, vet vi hvor viktig det er med effektive arbeidsrutiner.


Gode priser

Uni24 er dessuten en rimelig og god løsning for dine kunder. Alle Uni Micro sine priser er konkurransedyktige. Ta kontakt med våre kundekonsulenter for et uforpliktende tilbud.


«Med Uni Økonomi blir arbeidsdagen vår 20% mer effektiv enn et hvilket som helst annet regnskapsprogram.»

Vangdal Regnskap


Les mer om hva Vangdal sier om Uni Økonomi

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: