Meny

IT Selskap / servicenæring

IT- selskaper og tjenestebedrifter i dag er bransjer som trenger ett komplett system, et system der de kan ha full kontroll over kundene sine, kontroll over historikk og kunne følge dokumentflyt. Uni Økonomi er et svært fleksibelt program, som enkelt kan tilpasses din bedrift.

Skreddersøm

Uni Micro har lang erfaring med å skreddersy komplette løsninger for ulike bedrifter med forskjellige behov. Det er viktig at du får et optimalt system, der dere får fulgt opp kundene, gjennomført prosjekter og har oversikt over aktivitetshistorikk. Ta kontakt med en av våre kundekonsulenter, slik at vi kan gi dere et regnskapssystem som gir dere full kontroll over bedriftens økonomiske situasjon.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: