Meny

Detaljehandel / grossist

Dagens grossister og detaljhandlere, har behov for et fleksibelt og pålitelig system som kan håndtere salg på messer, i nettbutikk, på epost, vanlig fakturering og salg i butikk. Utfordringen for mange er å få gjennomført salget, samtidig som du skal holde lageret oppdatert til enhver tid.

Erfaren leverandør

Uni Micro har jobbet lenge med denne bransjen for å finne løsninger som sikrer deg et system som samler dataene og oppdaterer dem kontinuerlig, slik at du har full oversikt.

 

Alltid oppdatert 

Har du lager i Uni Økonomi, trekkes varene fra lageret ditt både når du selger i butikken, når faste kunder henter varer til fakturering og når du får ordre fra nettbutikken.

 

Uni24 gir deg oversikt og fleksibilitet

Med Uni24 kan dine selgere bruke nettbrett for effektive salg. På kontoret vil du alltid ha oversikt over varenes status og historikk. Det gjør det enkelt å sørge for at varene er på lager. Med Uni Micro Web får du en moderne netthandel som er fullstendig integrert med systemet.

 

Ta kontakt

Ta kontakt med en av våre kundekonsulenter, så hjelpe vi deg med å sette sammen et komplett system som er optimalisert for nettopp dine behov.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: