Meny

Detaljehandel / grossist

Dagens grossister og detaljhandlere, har behov for et fleksibelt og pålitelig system som kan håndtere salg på messer, i nettbutikk, på epost, vanlig fakturering og salg i butikk. Utfordringen for mange er å få gjennomført salget, samtidig som du skal holde lageret oppdatert til enhver tid.

Erfaren leverandør

Uni Micro har jobbet lenge med denne bransjen for å finne løsninger som sikrer deg et system som samler dataene og oppdaterer dem kontinuerlig, slik at du har full oversikt.

 

Alltid oppdatert 

Har du lager i Uni Økonomi, trekkes varene fra lageret ditt både når du selger i butikken, når faste kunder henter varer til fakturering og når du får ordre fra nettbutikken.

 

Uni24 gir deg oversikt og fleksibilitet

Med Uni24 kan dine selgere bruke nettbrett for effektive salg. På kontoret vil du alltid ha oversikt over varenes status og historikk. Det gjør det enkelt å sørge for at varene er på lager. Med Uni Micro Web får du en moderne netthandel som er fullstendig integrert med systemet.

 

Ta kontakt

Ta kontakt med en av våre kundekonsulenter, så hjelpe vi deg med å sette sammen et komplett system som er optimalisert for nettopp dine behov.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: