Meny

Uni24 Regnskap

Uni24 Regnskap er produktet som gir dere mulighet til å føre bilag, hente ut rapporter og gjøre forespørsel på konto og bilag.

Balanserapport
Når dere oppretter klienten for første gang, vil eksisterende kunder, varer og ordre bli lastet opp fra den lokale installasjonen og gjort tilgjengelig på Web. Her kan brukerne blant annet føre nye bilag, opprette nye kunder og leverandører og hente ut rapporter. Dere velger selv hvilke tjenester dere ønsker å benytte, og hvilke brukere som skal ha tilgang til dem. Når brukeren skal logge seg på er det bare å gå inn på ww.uni24.no, og tjenestene som er tilpasset brukeren vil være tilgjengelig. Flere firma bruker blant annet denne muligheten til å distribuere regnskapsrapporter til sine styrer.

 

Produktet er utviklet for mange bransjer og tilpasset en rekke ulike behov:

  • Regnskapsfører kan føre bilag direkte mot kundens lokale program
  • Regnskapsdata tilgjengelig når du ønsker dem
  • Rapporter tilgjengelig for eiere og styremedlemmer
  • Oppdatert regnskapsinformasjon
  • Brukerstyrte rettigheter i regnskapet
  • Oppdatert resultatoversikt i hovedmenyen

Produktet er tilgjengelig i alle våre produkt-pakker, og krever kun én lokal installasjon av Uni Økonomi V3.


Vi har laget Uni 24 Regnskap for at våre kunder skal få mulighet til en mer effektiv utnyttelse av Uni Økonomi, bedre tilgjengelighet til deres data, samt lavere kostnad på sin IT-infrastruktur. 

 

Uni24 Regnskap er et veldig godt alternativ for regnskapsfører som skal føre noen ekstra bilag i ferien, ønsker å sjekke regnskapsrapporter eller se nærmere på enkelte kontoer. 

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: