Meny

Prosjektstyring med Uni Contracting

Prosjektstyringsverktøyet Uni Contracting hjelper deg å holde flyten og fremdriften i prosjektene til bedriften din, og modulen er sømløst integrert med resten av Uni Økonomi. Uni Contracting gjør prosjektstyring enkelt og samler all informasjon fra ulike tjenester på ett sted. Det gir deg oversikten du trenger for å få full kontroll på prosjektene dine.

 
 

Uni Contracting sørger for å vedlikeholde registre som blant annet kunder, prosjekt, avdeling og ansatte. Samtidig gir det deg oversikt over kostnader og inntekter. Uni Contracting henter også inngående fakturaer fra Uni Økonomi, timer fra Mosoft Timeregistrering, og faktura, ordre, varer og bestillinger fra Uni Faktura.

 

Dette gjør at prosjektplanleggingen og prosjektstyringen din blir enklere med Uni Contracting.

 

Prosjektstyringsverktøyet som gir deg full kontroll

De fleste bedrifter har flere prosjekter som gjennomføres på samme tid. Du må derfor ha kontroll over hvilke prosjekter som pågår, hvilke arbeidsoppgaver som skal utføres, hvem som er ansvarlig og hva som er levert. Det du trenger er et prosjektstyringsverktøy som hjelper deg å holde oversikten.

 

Uni Contracting gir deg totaloversikten du tidligere har manglet. Du får full kontroll på alle viktige poster, inntekter og utgifter, og på startsiden (dashbordet) er inngående fakturaer, ordrereserver, fakturerte timer og timeforbruk oppdatert og synlig til enhver tid. Du kan enkelt dele opp etter arbeidsordre, avdeling og periode, og du får dekningsbidraget for prosjektet både i prosent og kroner.

 

Prosjektstyringsverktøyet som gir en enklere arbeidsdag for alle

Med Uni Contracting i kombinasjon med håndholdt løsning, kan du samle alle relevante dokumenter, kontrakter, avtaler og bilder, og dessuten tildele arbeidsoppgaver til bestemte ansatte. Også de som jobber utenfor kontoret får dermed tilgang til sine oppgaver.

 

Hvis du ønsker mer informasjon og bedre kommunikasjon med kolleger ute i felten har Uni Contracting lagt til rette for at du kan få integrasjon med SpeedyCraft og Mobile Worker.

 

I tillegg kan du få integrasjon mot

  • ByggDok fra Norsk Byggtjeneste - for FDV-dokumentasjon og HMS-datablad
  • Kvalitetskontroll AS - for kvalitetssikringssystemer, HMS, sjekklister og avvikshåndtering
  • Boligmappa.no - for lagring av dokumentasjon, og informasjon fra offentlige registre, håndverkere og huseiere

 

Med Uni Contracting som prosjektstyringsverktøy får du

  • Oversiktlig prosjektstruktur
  • Totaloversikt over økonomien i prosjektene dine
  • Kontroll over timebruken
  • Fleksible faktureringsrutiner
  • Samlet alle dokumenter på ett sted

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer