Meny

Uni Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er et godt virkemiddel for å bygge relasjoner og samtidig tjene penger. Med vår nyhetsbrevmodul, Uni Nyhetsbrev, kan du enkelt komme i gang med å kommunisere med kundene dine.

nyhetsbrev.jpg

Enkle og effektive utsendelser

Uni Nyhetsbrev gir deg et system for utsendelse av nyhetsbrev. Nyhetsbrevmodulen blir knyttet opp til ditt kunderegister i Uni Hjemmeside / Nettbutikk portal, som gjør utsendelse av nyhetsbrevene enkel og effektiv. Kunder kan melde seg på, for å motta, nyhetsbrevene dine direkte fra hjemmesiden eller nettbutikken. Mottakeren får óg mulighet til å automatisk melde seg av nyhetsbrevet. Om noen melder seg av, blir dette registrert og vedkommende får ikke dine nyhetsbrev i fremtiden.

 

Google Analaytics

Ved hjelpe av Google Analaytics måler du effekten av din e-postmarkedsføring. Slik vil du få feedback på hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. Et godt nyhetsbrev vil øke salget ditt, og hjelpe deg med å selge mer til eksisterende kunder.

 

Lett å bruke

Uni Nyhetsbrev er enkelt å bruke. Du legger selv inn egne artikler og øvrig informasjon. Om du ønsker å informere om for eksempel nye varer, er det en enkelt prosess, ettersom varene allerede ligger i Uni Nettbutikk. Utformingen av nyhetsbrevet blir tilpasset din nettside / bedriftens profil. 

 

Bygg kundelojalitet

Fordelen med å sende ut nyhetsbrev er at du sørger for at dine kunder husker hvem du er, og kommer tilbake til nettbutikken din for å handle mer. Du bygger kundelojalitet og yter bedre kundeservice.

 

  • Tettere kommunikasjon
  • Bygge relasjoner
  • Tjene mer penger
  • Produkteksponering
  • Integrert med Uni Nettbutikk og Uni Hjemmeside

Med et vellykket system rundt nyhetsbrev vil du også tjene mer penger.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: