Meny

Uni Hjemmeside

Nettsiden bør være en viktig del av din markedsstrategi. For de aller fleste bedrifter er det flere som besøker ditt nettsted, enn som leser annet markedsmateriell. Derfor ønsker du at det er pent og tillitsvekkende i "utstillingsvinduet".

homepages.jpg
 

KOM RASKT I GANG MED HJEMMESIDE

 

Å bruke nettstedet aktivt for å få relevant trafikk og ikke minst få respons, blir stadig viktigere for både små og store bedrifter. Alle våre maler er responsive. Det innebærer at de tilpasser seg skjermflaten den vises på - mobil, nettbrett eller vanlig pc. 

 

Ved å benytte en av våre ferdige maler får du en hjemmeside som inneholder de elementene som er nødvendig for at din bedrift skal fremstå seriøs og tillitsvekkende.  I tillegg vil hjemmesiden være godt digital synlig i søkemotorene.

 

Malen du velger blir tilpasset ditt firma sin fargeprofil, eller logo. Du kan ved hjelp av CMS-løsningen enkelt legge ut relevant informasjon som artikler, tjenester og kontaktinformasjon. På den måten kan du hele tiden holde hjemmesiden levende og aktuell. Å legge ut informasjon er gjort ved få klikk. 

 

Malene er laget slik at den besøkende raskt skal finne relevant informasjon og foreta en ønsket handlig. Det kan være å fylle ut et skjema, få oversikt over tjenester som tilbys, eller ringe din bedrift.

 

Ved hjelp av videoer og opplæring er det vårt mål at bedriften selv blir satt i stand til å videreutvikle hjemmesiden sin raskt.  

 


"Uni Micro Web har med enkle råd og stadig ny funksjonalitet klart å øke trafikken til min side.
Upåklagelig support og innstilling til det å drive service."

Torstein - www.sunvita.no 

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: