Meny

Uni Hjemmeside

Nettsiden bør være en viktig del av din markedsstrategi. For de aller fleste bedrifter er det flere som besøker ditt nettsted, enn som leser annet markedsmateriell. Derfor ønsker du at det er pent og tillitsvekkende i "utstillingsvinduet".

homepages.jpg
 

KOM RASKT I GANG MED HJEMMESIDE

 

Å bruke nettstedet aktivt for å få relevant trafikk og ikke minst få respons, blir stadig viktigere for både små og store bedrifter. Alle våre maler er responsive. Det innebærer at de tilpasser seg skjermflaten den vises på - mobil, nettbrett eller vanlig pc. 

 

Ved å benytte en av våre ferdige maler får du en hjemmeside som inneholder de elementene som er nødvendig for at din bedrift skal fremstå seriøs og tillitsvekkende.  I tillegg vil hjemmesiden være godt digital synlig i søkemotorene.

 

Malen du velger blir tilpasset ditt firma sin fargeprofil, eller logo. Du kan ved hjelp av CMS-løsningen enkelt legge ut relevant informasjon som artikler, tjenester og kontaktinformasjon. På den måten kan du hele tiden holde hjemmesiden levende og aktuell. Å legge ut informasjon er gjort ved få klikk. 

 

Malene er laget slik at den besøkende raskt skal finne relevant informasjon og foreta en ønsket handlig. Det kan være å fylle ut et skjema, få oversikt over tjenester som tilbys, eller ringe din bedrift.

 

Ved hjelp av videoer og opplæring er det vårt mål at bedriften selv blir satt i stand til å videreutvikle hjemmesiden sin raskt.  

 


"Uni Micro Web har med enkle råd og stadig ny funksjonalitet klart å øke trafikken til min side.
Upåklagelig support og innstilling til det å drive service."

Torstein - www.sunvita.no 
Nyhetsbrev

Hva sier kundene om oss


Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer