Meny

Time

Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprette stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overføre timer direkte til lønn og ordre.

 

Timeføring skal gjøres raskt og oversiktlig. Modulen er bygget for at en bare trenger å føre faktiske timer, og systemet vil beregne avvik i forhold til den ansattes stillingsprosent og timer per uke.

 

Brukeren har full oversikt over timesaldo, og får tilgang til detaljerte timelister. Timer i Uni Economy kan også føres fra mobil og det kan lastes ned en egen app fra Google Play eller App Store. 

 

Her finner en også oversikt over prosjekt- og faktureringsgrad. Timer kan godkjennes og låses for videre redigering.

 

Timer kan overføres til ordrer for utfakturering, og være grunnlag for både den ansattes lønn og timekostnader på prosjekter.

 

Ved etterregistrering av like dager og uker kan det defineres ferdige maler, slik at en kan justere på avvik.

 

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer