Meny

Salg

Oppretting av tilbud, overføring til ordre og utsending av faktura har aldri vært enklere. Følg opp med purring og inkasso, på ubetalte faktura.

 

 

I salgsmodulen håndteres prosessene fra kundeopprettelse og tilbud, videre til ordrebehandling og fakturering.

 

Det er enkelt å navigere mellom ulike prosesser, og du kan for eksempel enkelt finne tilbake til en fakturakladd ved hjelp av ferdige filter. Det finnes flere valgmuligheter for hvordan en faktura kan sendes. Kunden kan få denne på EHF, PDF på e-post, utskrift, eller via Vipps. Salgsmodulen gir en enkel oversikt over kunder, produkter og statuser på tilbud, ordrer og faktura.

 

– Jeg har selv enda ikke trengt å se en eneste instruksjonsvideo. Og kollegaene mine tar lett over roller i systemet som gjør at vi kan jobbe mer effektivt, uten at jeg må bruke veldig lang tid på opplæring. 

Gründer i Manymore Films - Ole Georg Østevik

 

Nye kunder kan opprettes fra telefonkatalogen, og vil automatisk hente frem opplysninger om kunden kan motta faktura på EHF, eller ikke. Valutakurser oppdateres automatisk, og valuta velges på kunden, eller overstyres på faktura.

 

Betalings- og leveringsbetingelser kan også overstyres på kundenivå, eller ved fakturering. Det er også fullt mulig å merke fakturaen med selger, og dimensjoner som prosjekt og avdeling. Andre vedlegg og dokumenter kan legges til tilbud, ordre og faktura, og alle fakturaer kan forhåndsvises før den produseres.

 

Purringer er innebygget i løsningen, og det jobbes også med at systemet skal foreslå automatikk rundt utsendelser.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer