Meny

Regnskap

Effektiv bilagsføring i skyen, med fakturamottak som gjør internfakturering mellom selskaper og klienter til en lek.

 

Automatisering og brukervennlighet er stikkord for regnskapsmodulen. Selv om det ligger automatikk rundt behandling av inngående faktura og banktransaksjoner, har vi også designet bildet for tradisjonell bilagsregistrering i forhold til logisk flyt og effektivitet.

 

Uni Economy har et eget fakturamottak og en innboks der inngående faktura mottas, enten på EHF eller en PDF som tolkes via OCR-lesing.

 

Dersom det ønskes rutiner for fakturagodkjenning og flyt, ligger dette klart i løsningen. Et eksempel på dette er at åpne poster kommer automatisk opp som forslag med en gang en kunde eller leverandør velges. I tillegg har vi videreført at saldo på konto vises parallelt med de kontoene en fører for.

 

 "– Jeg kaller det rett og slett morgendagens regnskapssystem. Vi merker godt at nye og eksisterende kunder har bedre forståelse og innsikt i vår næring enn tidligere. Derfor er vi veldig glade for å ha et system som tilrettelegger for et bedre gjensidig samarbeid mellom regnskapsbyrå og kunde."

MODA REGNSKAP - Sunniva Evjenth

 

Periodisering av kostnader har en unik og oversiktlig visning, og en kan enkelt krysse av for ønsket periode.

 

Dokumenter/bilag hentes inn og forhåndsvises slik at dette kan benyttes som grunnlag for føringen. Innbetalinger oppdateres normalt direkte fra bank, men dersom en ikke benytter KID på utgående faktura finnes det et svært oversiktlig bilde for å merke innbetalinger. Her kan en også føre innbetalinger med valuta med automatisk agioberegning.

 

For å lese regnskapsdata kan det hentes ut ferdige regnskapsrapporter eller velge en aktiv resultat- og balanserapport med «Drilldown» helt ned til originalbilag. Det er også mulig å filtrere på for eksempel prosjekt og avdeling. MVA-meldingen har samme Drilldown-mulighet slik at systemet raskt kan vise grunnlaget for MVA-beregningen.

Se også:

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer