Meny

Lønn

Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprette nye ansatte, generere a-melding, sende inn og hente tilbakemelding.

 

Lønnsmodulen er bygget etter at A-meldingen ble innført, og er dermed designet på bakgrunn av dette.

 

Systemet vil alltid veilede brukeren på hva som må gjøres, og hva som er neste naturlige oppgave. Brukeren ser tydelig hvor man er i prosessene på en lønnsavregning eller en A-melding.

 

Det er også lagt opp til kontroll- og varslingsmeldinger som vil vise underveis dersom det mangler data.

 

Med hurtiglinker til området som bør korrigeres, sparer en også tid med å navigere i løsningen. Ved opprettelse av ansatte kan det hentes inn opplysninger fra telefonkatalogen, i tillegg til at det er en automatisk kontroll av gyldigheten på personnummer og kontonummer.

 

Skattekort hentes elektronisk. Lønnsmodulen leveres med standard lønnsarter, og har også ferdige definerte valg av for eksempel hvilken type forskudd eller trekk en ansatt skal ha, slik at korrekt lønnsart velges automatisk.

 

Lønnsmodulen har mye innebygget logikk, med tydelige forslag til hva som bør fylles ut, og har et behagelig grensesnitt som gjør det lett å navigere i løsningen.

 

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer