Meny

Reise og utlegg - TravelText

Raskt og enkelt for brukerne, effektivt for administrasjonen!

Traveltext

 

Prøv Traveltext gratis og uforpliktende i en måned!

 

Kutter kostnadene med 80%

En gjennomsnittlig reiseregning koster kr 2000. Det er prisen for tidsbruken til alle involverte. TravelText automatiserer 80% av handlingene og er raskere enn andre systemer.

 

En del av økonomisystemet

TravelText er integrert i Uni Økonomi. Vi setter opp tjenesten så den passer til rutiner som dere allerede har.

 

 

All attestering skjer i TravelText

Det trengs ingen fysisk signering. Så mange som dere ønsker kan ha attestasjonsmyndighet. Også eksterne kan attestere. Det finnes mulighet for både seriell og parallell (flere samtidig) attestering. Etter siste attestasjon går dataene til økonomisystemet.

 

 

God prosjektoversikt

TravelText har god prosjektoversikt. Du får kostnader fordelt på oppdragsgivere og prosjekter (nivåstyrt), med Koblingsmuligheter mot IBM Cognos m.fl.

 

 

Registrering underveis

Dine brukere kan lage reiseregningen underveis. De kan ta bilder av kvitteringer, legge inn summen og beskrive hva reisen gjelder. Reiseregningen blir sendt inn på sekunder fra mobil, lesebrett eller PC uten noe pålogging. De kan til og med sende inn med SMS/MMS.

 

 

Kast papir-kvitteringene og ta farvel med jobb-kvitteringer som hoper seg opp!

Dere kan glemme alt om valutaomregning. Valutaer som f.eks. «USD» eller «EUR» blir omregnet til norske kroner eller valutaen virksomheten ønsker. Endelig kan dere kaste papir-kvitteringene og ta farvel med jobb-kvitteringer som hoper seg opp! Myndighetene godkjenner bilder som elektronisk kopi. De kommer hjem til ferdig utfylt reiseregning. Så kjapt og så enkelt.

 

 TravelText har gjort meg fra verst til best i firmaet på reiseregninger!

– Trond Moi, Bølgen & Moi AS

 

 

Prøv Traveltext gratis og uforpliktende i en måned!

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: