Meny

Takstmenn

Løsninger for Takstmenn. Vi kan tilby en rekke ulike løsninger. Felles for alle er at de kan integreres med Takstnøkkelen.

Enkeltmannsforetak

Her kan vi tilby Fakturamodul integrert med Takstnøkkelen. Her kan du enkelt flytte data fra Takstnøkkelen og utstede fakturaer. Løsningen kan utvides med en integrert Regnskapsmodul.

Små aksjeselskap

Fakturamodulen er også her integrert med Takstnøkkelen. På tilsvarende måte kan du flytte data fra Takstnøkkelen og lage Fakturaer. Denne løsningen kan utvides med modul for Regnskap og Lønn.

Større aksjeselskap

Løsningen har integrasjon mot Takstnøkkelen og fakturadata kan flyttes til Fakturamodulen. I tillegg kan løsningen utvides med våre bransjeløsninger for Elektrikere, Rørleggere, Tømrere og andre håndverksbransjer. Her tilbyr vi også løsninger for at man kan registrere timer, materialforbruk, bestille varer, fylle ut skjemaer med signatur og ta bilder med håndholdte enheter ute i felten. Videre kan moduler for Regnskap, Lønn, Abonnement (repeterende faktura) og Butikkdata kjøpes til.

Fakturering

For alle våre løsninger kan Faktura utstedes på mange ulike måter. Faktura kan sendes, enten elektronisk eller printes og sendes. Vi tilbyr også mulighet for Faktura Print, hvor Fakturaen sendes automatisk til Nets som printer og sender de ut for dere. I tillegg kan alle våre løsninger benytte faktura på EHF, som er det nye formatet som det offentlige krever. På våre større løsninger kan man også benytte Avtalegiro og EFaktura.

Kurs og bistand

Vi tilbyr kurs flere steder i Norge. I tillegg har vi nettkurs og det er også laget filmer som viser de ulike funksjoner i systemet og som kan lastes ned fra våre hjemmesider.

Kundesenter

I avtalen inngår mulighet til å benytte vårt kundesenter for support, enten via telefon eller mail.

Har du spørsmål, eller ønsker å kontakte oss?
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer