Meny

SmartDok

Den mest anvendte løsningen i bygg- og maskinentreprenørbransjen -

og ikke uten grunn.

Full oversikt og kontroll

Systemet gir deg oversikt og enkel kontroll på timer og mannskap service og reparasjon av maskiner/kjøretøy og arbeidsordre-oversikt og fakturaunderlag. I tillegg finnes det også dokumentasjon i form av bilder, logg og sjekklister

 

Webbasert

Systemet er webbasert og det finnes apper for iPhone og Android som gir mulighet til å registrere direkte fra mobil og nettbrett. Du slipper å tenke på oppdateringer, sikkerhetskopiering og andre driftsproblemer som er typiske for løsninger i eget servermiljø.

 

Forenkler og effektiviserer

Løsningen forenkler registrering, attestering, summering og grunnlag til faktura og lønn. HMS blir stadig viktigere og dette kan enkelt følges opp i SmartDok. Du kan lage egne dokument, formular og sjekklister. Disse kan fylles ut på PC, mobil eller nettbrett. Når dokumentet lagres sendes de til prosjektansvarlig, slik at det er enkelt å få oversikt på prosjekt og produksjon, samt hvilke avvik som er rapportert.

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: