Meny

SmartDok

Den mest anvendte løsningen i bygg- og maskinentreprenørbransjen -

og ikke uten grunn.

Full oversikt og kontroll

Systemet gir deg oversikt og enkel kontroll på timer og mannskap service og reparasjon av maskiner/kjøretøy og arbeidsordre-oversikt og fakturaunderlag. I tillegg finnes det også dokumentasjon i form av bilder, logg og sjekklister

 

Webbasert

Systemet er webbasert og det finnes apper for iPhone og Android som gir mulighet til å registrere direkte fra mobil og nettbrett. Du slipper å tenke på oppdateringer, sikkerhetskopiering og andre driftsproblemer som er typiske for løsninger i eget servermiljø.

 

Forenkler og effektiviserer

Løsningen forenkler registrering, attestering, summering og grunnlag til faktura og lønn. HMS blir stadig viktigere og dette kan enkelt følges opp i SmartDok. Du kan lage egne dokument, formular og sjekklister. Disse kan fylles ut på PC, mobil eller nettbrett. Når dokumentet lagres sendes de til prosjektansvarlig, slik at det er enkelt å få oversikt på prosjekt og produksjon, samt hvilke avvik som er rapportert.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer