Meny

Signere.no

La dine kunder signere digitalt. Nå kan du sende avtaler og andre dokumenter til digital signering direkte fra Uni Økonomi. I løpet av 100 dokumentsigneringer vil du ha spart inn over tre arbeidsdager.

 

digitalsignatur.jpg

 

Fullintegrert

Send dokumenter til elektronisk signering direkte fra Uni Økonomi. Effektiv og trygg måte å få signert dokumenter på. De signerte dokumentene lagres trygt og er tilgjengelige umiddelbart etter signering. Signere kjøps- og leiekontrakter, ordrebekreftelser, fullmakter, arbeidsavtaler og reiseregninger.

 

Digital signatur

Mottaker varsles på e-post og SMS og signerer dokumentet digitalt med BankID. En digital signatur er like bindende som en skriftlig signatur. Når et dokument sendes til signering, blir det “låst”, og dermed unngår man at dokumentet blir endret før signering.

 

Fordeler

Digitale signaturer sparer bedrifter for både tid og penger. Unngå tidkrevende prosesser som utskrift, faksing, skanning og postlegging.

 

Sikkerhetsfordeler med å signere digitalt, ettersom man ved BankID oppnår sterk tilknytning mellom identitet og signatur. BankID fungerer på alle typer enheter og nettlesere, og avsenderen får full oversikt over og kan spore signeringsprosessen.

 

Frigjør ressurser og sparer miljøet.

 

Øyafestivalen

 

Vi har gått over til å bruke signere.no som en enkel måte å få inn arbeidskontrakter på. Dette har vist seg å fungere fantastisk bra, strømlinjeformet og enkelt for alle parter

 

–Thomas Valnes, Salgs- og Økonomisjef

 

Uni Økonomi

Uni Økonomi benyttes i dag av mer enn 35 000 brukere. Det de setter mest pris på med Uni Micro er den sømløse flyten mellom modulene.

Du skal ikke behøve å taste noe to ganger, og målet vårt er å gjøre regnskapsføring så enkel og automatisert som mulig. Det gir deg en mer lønnsom drift fordi du kan bruke tiden din på det du skal.

Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss: