Meny

Signere.no

La dine kunder signere digitalt. Nå kan du sende avtaler og andre dokumenter til digital signering direkte fra Uni Økonomi. I løpet av 100 dokumentsigneringer vil du ha spart inn over tre arbeidsdager.

 

digitalsignatur.jpg

 

Fullintegrert

Send dokumenter til elektronisk signering direkte fra Uni Økonomi. Effektiv og trygg måte å få signert dokumenter på. De signerte dokumentene lagres trygt og er tilgjengelige umiddelbart etter signering. Signere kjøps- og leiekontrakter, ordrebekreftelser, fullmakter, arbeidsavtaler og reiseregninger.

 

Digital signatur

Mottaker varsles på e-post og SMS og signerer dokumentet digitalt med BankID. En digital signatur er like bindende som en skriftlig signatur. Når et dokument sendes til signering, blir det “låst”, og dermed unngår man at dokumentet blir endret før signering.

 

Fordeler

Digitale signaturer sparer bedrifter for både tid og penger. Unngå tidkrevende prosesser som utskrift, faksing, skanning og postlegging.

 

Sikkerhetsfordeler med å signere digitalt, ettersom man ved BankID oppnår sterk tilknytning mellom identitet og signatur. BankID fungerer på alle typer enheter og nettlesere, og avsenderen får full oversikt over og kan spore signeringsprosessen.

 

Frigjør ressurser og sparer miljøet.

 

Øyafestivalen

 

Vi har gått over til å bruke signere.no som en enkel måte å få inn arbeidskontrakter på. Dette har vist seg å fungere fantastisk bra, strømlinjeformet og enkelt for alle parter

 

–Thomas Valnes, Salgs- og Økonomisjef

 

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon, og vi har vunnet mange priser for våre systemer. Nå lanserer vår 100% skybaserte løsning, Uni Economy. Vi har samlet alt av erfaring gjennom 30 år og kombinert det med helt ny teknologi og skapt  fremtidens økonomisystem.

Prøv gratis

Ønsker du å prøve vårt skybaserte økonomisystem, Uni Economy?
Prøv gratis her
Ønsker du å prøve vårt prisbelønte økonomisystem for Windows, Uni Økonomi V3?
Fyll ut skjema her
Org.nr: 959415900
Øvre Helland
5729 MODALEN

Tlf. +47 56 59 91 00
salg@unimicro.no
Følg oss:
GDPR retningslinjer